Retete pentru prajituri si biscuiti 2008 - Repede si simplu

Retete pentru prajituri si biscuiti 2008 - Repede si simplu

Editura RAO
19,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Seria: Repede si simplu

Recenzie Retete pentru prajituri si biscuiti 2008 - Repede si simplu

Traducator : Ioana Didac
Scrisă de o echipă de experţi culinari, culegerea de faţă vă va fi de un mare ajutor în crearea unei selecţii de dulciuri gustoase. Reţetele sunt uşor de urmărit, ilustrate pe etape de preparare, permiţând atât experţilor în ale bucătăriei, cât şi începătorilor să obţină rezultate. Alegeţi florentine de ciocolată pentru ceaiul de după-amiază sau prăjitura cu mere de toamnă ca să daţi savoare unei seri reci. Aveţi la dispoziţie o bogată varietate de reţete, aşa că, fie că doriţi să încercaţi ceva inedit, fie că sunteţi în căutarea unei haine noi pentru un desert favorit, veţi găsi în paginile ce urmează o reţetă potrivită. Capitolul Ingrediente esenţiale vă va fi un ghid util pentru cămara cu provizii, iar micile secrete ale bucătarului, oferite suplimentar la unele reţete, vă vor sprijini în obţinerea preparatelor, furnizându-vă informaţii în plus despre feluritele ingrediente, sugerându-vă diverse variante la reţeta de bază şi contribuind astfel la îmbogăţirea cunoştinţelor generale legate de tehnicile culinare.

Cartea "Retete pentru prajituri si biscuiti 2008 - Repede si simplu" a fost publicata in categoria Arta culinara / Prajituri si dulciuri si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 27.12.2017. A fost scrisa de Flame Tree si a fost publicata de editura RAO. Se poate cumpara cartea Retete pentru prajituri si biscuiti 2008 - Repede si simplu prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Retete pentru prajituri si biscuiti 2008 - Repede si simplu" este de 19.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2008
ISBN: 9789737172785
Pagini: 48
Format: carte
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Retete pentru prajituri si biscuiti 2008 - Repede si simplu

Produse similare si recomandari

Ciocolata
Roxana Melnicu
5.90 RON
Inghetate
Elisabeta Iorga
5.90 RON
Prajituri ardelenesti
Nicoleta Baciu, Marina Cristea
6.90 RON
333 dulciuri si inghetate
Mircea Georgescu
9.00 RON
Retete pentru deserturi
Flame Tree
19.99 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Retete pentru prajituri si biscuiti 2008 - Repede si simplu. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Flame Tree

Flame Tree a publicat inca 10 carti prezente in libraria noastra, Retete mediteraneene - Repede si simplu, Retete pentru alimentatie sanatoasa - Repede si simplu, Retete pentru deserturi , Retete cu carne de pui - Repede si simplu, Retete cu ciocolata - Repede si simplu, Retete fara grasimi 2008 - Repede si simplu, Retete italienesti - Repede si simplu, Retete pe gustul familiei 2008 - Repede si simplu, Retete vegetariene 2008 - Repede si simplu, Supe si ciorbe - Repede si simplu, dintre care primele 3 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Repede si simplu

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter