Retete pentru deserturi

Retete pentru deserturi

Editura RAO
19,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Seria: Repede si simplu

Recenzie Retete pentru deserturi

Cartea "Retete pentru deserturi " a fost publicata in categoria Arta culinara / Prajituri si dulciuri si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Flame Tree si a fost publicata de editura RAO. Se poate cumpara cartea Retete pentru deserturi prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Retete pentru deserturi " este de 19.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2008
ISBN: 9789737172716
Pagini: 48
Format: carte
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Retete pentru deserturi

Produse similare si recomandari

Ciocolata
Roxana Melnicu
5.90 RON
Prajituri ardelenesti
Nicoleta Baciu, Marina Cristea
6.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Retete pentru deserturi . Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Flame Tree

Flame Tree a publicat inca 10 carti prezente in libraria noastra, Retete mediteraneene - Repede si simplu, Retete pentru alimentatie sanatoasa - Repede si simplu, Retete cu carne de pui - Repede si simplu, Retete cu ciocolata - Repede si simplu, Retete fara grasimi 2008 - Repede si simplu, Retete italienesti - Repede si simplu, Retete pe gustul familiei 2008 - Repede si simplu, Retete pentru prajituri si biscuiti 2008 - Repede si simplu, Retete vegetariene 2008 - Repede si simplu, Supe si ciorbe - Repede si simplu, dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Repede si simplu

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter