Retete la cutie - torturi si prajituri

Retete la cutie - torturi si prajituri

Editura RAO
24,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Seria: Retete la cutie

Recenzie Retete la cutie - torturi si prajituri

Traducator : Anca Vasas
O idee extrem de ingenioasă. Într-o cutie de aluminiu, uşoară şi lesne de mânuit, se găsesc, ca nişte cărţi de joc, 50 de cartoane conţinând fiecare câte o reţetă. Pe faţa cartonului, imaginea color a preparatului finit şi lista ingredientelor necesare, iar pe verso, modul de preparare, prezentat simplu şi pe etape. Reţetele sunt ingenioase şi uşor de preparat, chiar dacă este vorba de feluri exotice.

Cartea "Retete la cutie - torturi si prajituri" a fost publicata in categoria Arta culinara / Prajituri si dulciuri si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. Se poate cumpara cartea Retete la cutie - torturi si prajituri prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Retete la cutie - torturi si prajituri" este de 24.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2007
ISBN: 9789737171719
Pagini: 50
Format: carte
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Retete la cutie - torturi si prajituri

Produse similare si recomandari

Ciocolata
Roxana Melnicu
5.90 RON
Prajituri ardelenesti
Nicoleta Baciu, Marina Cristea
6.90 RON
COFETARIE FRANTUZEASCA
Smaranda Sburlan
6.30 RON
Retete pentru deserturi
Flame Tree
19.99 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Retete la cutie - torturi si prajituri. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Retete la cutie

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter