Retete italienesti - Repede si simplu

Retete italienesti - Repede si simplu

Editura RAO
19,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Seria: Repede si simplu

Recenzie Retete italienesti - Repede si simplu

Traducator : Ioana Didac
Iată o mare varietate de reţete italieneşti care vă vor demonstra că bucătăria italiană înseamnă mult mai mult decât paste şi pizza! Diversitatea ingredientelor specifice, feluritele tipuri de brânză, carne şi pâine

Cartea "Retete italienesti - Repede si simplu" a fost publicata in categoria Arta culinara / Bucatarie internationala si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de Flame Tree si a fost publicata de editura RAO. Se poate cumpara cartea Retete italienesti - Repede si simplu prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Retete italienesti - Repede si simplu" este de 19.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2008
ISBN: 9789737172747
Pagini: 48
Format: carte
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Retete italienesti - Repede si simplu

Produse similare si recomandari

Bucatarie araba
Liliana Bolbol
6.90 RON
Bucatarie usoara
Larousse
32.99 RON
Bucatarie chinezeasca
Liliana Bolbol
5.90 RON
Mancaruri de post
Elena Popescu
12.00 RON
Bucatarie internationala. Editia a doua
Denisa Parjol Savulescu, Liana Parjol Savulescu
43.60 RON
Specialitati din Vechiul Regat
Daniela Florescu
6.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Retete italienesti - Repede si simplu. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Flame Tree

Flame Tree a publicat inca 10 carti prezente in libraria noastra, Retete mediteraneene - Repede si simplu, Retete pentru alimentatie sanatoasa - Repede si simplu, Retete pentru deserturi , Retete cu carne de pui - Repede si simplu, Retete cu ciocolata - Repede si simplu, Retete fara grasimi 2008 - Repede si simplu, Retete pe gustul familiei 2008 - Repede si simplu, Retete pentru prajituri si biscuiti 2008 - Repede si simplu, Retete vegetariene 2008 - Repede si simplu, Supe si ciorbe - Repede si simplu, dintre care primele 3 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Repede si simplu

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter