Retail banking. Produse si servicii bancare retail

Retail banking. Produse si servicii bancare retail

Editura Economica
19,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Retail banking. Produse si servicii bancare retail

Acest manual reprezintă un instrument util atât studenţilor şi cadrelor didactice din instituţiile de învăţământ superior cu profil economic cât şi tuturor specialiştilor interesaţi de acest domeniu – angajaţi ai băncilor sau ai unor companii din alte sectoare de activitate, jurnalişti, persoane care doresc să aprofundeze problematica abordată.

În demersul lor autorii s-au bazat pe materiale, analize, studii, sondaje efectuate sau publicate de edituri sau instituţii de profil renumite, precum Banca Naţională a României, Institutul Naţional de Statistică, Ministerul Finanţelor Publice, Banca Centrală Europeană, Eurostat, Comisia Europeană, Banca Reglementelor Internaţionale, Fondul Monetar Internaţional, Banca Mondială, Retail Banker International.

Lucrarea nu îşi propune să se substituie normelor şi procedurilor interne de lucru ale fiecărei bănci şi nici reglementărilor aflate în vigoare într-un anumit moment ci încearcă să prezinte caracteristicile generale ale produselor şi serviciilor destinate persoanelor fizice.

Cartea "Retail banking. Produse si servicii bancare retail" a fost publicata in categoria Economie / Economie mondiala si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de Nicolae Danila, Lucian Claudiu Anghel, Florin Eugen Sinca, si a fost publicata de editura Economica. Se poate cumpara cartea Retail banking. Produse si servicii bancare retail prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Retail banking. Produse si servicii bancare retail" este de 19 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-709-538-1
Pagini: 112
Format: 17 x 24 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Retail banking. Produse si servicii bancare retail

Produse similare si recomandari

Dezvoltarea ca libertate
Amartya Sen
20.00 RON
Cum sa iti gasesti clienti
Francine Carton
29.90 RON
Centrele de putere ale lumii
conf. dr. Vasile Paul, Ion Coscodaru
20.00 RON
Economia, firma si managementul bazate pe cunostinte
Nicolescu Ovidiu, Luminita Nicolescu
39.00 RON
Evolutia gandirii economice. Editia a IV-a
Gheorghe Popescu
129.00 RON
Modelare & Simulare economica. Breviar
Camelia Ratiu-Suciu
16.00 RON
Politici macroeconomice de integrare a Romaniei in Uniunea Europeana
Marius Bacescu, F. Dumitrescu, Angelica Bacescu-Carbunaru, Monica Condruz-Bacescu
49.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Retail banking. Produse si servicii bancare retail. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Nicolae Danila

Deocamdata in afara de "Retail banking. Produse si servicii bancare retail", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Nicolae Danila.

Lucian Claudiu Anghel

Deocamdata in afara de "Retail banking. Produse si servicii bancare retail", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Lucian Claudiu Anghel.

Florin Eugen Sinca

Deocamdata in afara de "Retail banking. Produse si servicii bancare retail", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Florin Eugen Sinca.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter