Responsabilitatea sociala corporativa de la relatii publice la dezvoltare durabila

Responsabilitatea sociala corporativa de la relatii publice la dezvoltare durabila

Editura Tritonic
59,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Comunicare media

Recenzie Responsabilitatea sociala corporativa de la relatii publice la dezvoltare durabila

"Responsabilitatea Sociala Corporativa (RSC) este un concept tot mai vehiculat in Romania, dar inteles diferit: fie ca o noua stratagema a corporatiilor pentru a-si face reclama mascata, fie ca rezultat al implicarii etice a unor antreprenori inimosi si alturisti.

(...) Studiul propus de noi ajunge la concluzia ca RSC poate fi mai mult decat o moda adusa dinafara, mai mult decat o strategie a corporatiilor de a cuceri noile ""piete emergente"". Asimilata in spiritul public cu sprijinul strategiilor de PR, care pot contribui la formarea unei ""culturi a responsabilitatii sociale"" si a unei ""culturi a dezvoltarii durabile", RSC ar putea deveni arma noastra pentru a ocupa un loc cat mai avantajos sub soarele Globalizarii." - Dumitru Bortun

"Lucrarea sustine faptul ca trebuie creata o zona de parteneriat si dialog in care profesiile, organizatiile si partile lor interesante isi pot examina reciproc impactul si contributia la dezvoltarea durabila a societatii. Mai mult, odata ce fiecare dintre noi a inteles care este propriul impact si propria contributie, trebuie apoi sa intelegem cum putem sa ne completam unul pe altul pentru a maximiza impactul pozitiv si a minimiza efectele negative. Prin crearea acestei zone de dialog unde putem elabora solutii inovatoare, care sa permita fiecaruia o contributie la sustenabilitatea societatii noastre, asiguram in acelasi timp sustenabilitatea si relevanta organizatiilor noastre." - John J. Aston

Cartea "Responsabilitatea sociala corporativa de la relatii publice la dezvoltare durabila" a fost publicata in categoria Relatii publice si comunicare / Comunicare si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Dumitru Bortun si a fost publicata de editura Tritonic. Se poate cumpara cartea Responsabilitatea sociala corporativa de la relatii publice la dezvoltare durabila prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Responsabilitatea sociala corporativa de la relatii publice la dezvoltare durabila" este de 59 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: aprilie 2012
ISBN: 978-606-8320-31-1
Pagini: 464
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Responsabilitatea sociala corporativa de la relatii publice la dezvoltare durabila

Produse similare si recomandari

Cum sa vorbim in public
Dale Carnegie
25.00 RON
Sa citim repede si bine
Soulez Bettina
16.90 RON
Ora de comunicare nonviolenta
Victoria KIindle Hodson
27.00 RON
Dictionar de comunicare, negociere si mediere
Botezat Elena Aurelia
16.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Responsabilitatea sociala corporativa de la relatii publice la dezvoltare durabila. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Dumitru Bortun

Pe langa "Responsabilitatea sociala corporativa de la relatii publice la dezvoltare durabila", autorul Dumitru Bortun a publicat si Relatiile publice si noua societate. Ed. noua.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter