Reprogramarea matricei mentale prin tehnica eliberarii emotionale  : Cum sa-ti antrenezi gandirea pozitiva

Reprogramarea matricei mentale prin tehnica eliberarii emotionale : Cum sa-ti antrenezi gandirea pozitiva

Editura Paralela45
25,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Carti practice

Recenzie Reprogramarea matricei mentale prin tehnica eliberarii emotionale : Cum sa-ti antrenezi gandirea pozitiva

Cartea de fata deschide poarta catre o noua realitate. Este mult mai mult decat un simplu manual practic care abordeaza o noua tehnica eficienta de vindecare ce se bazeaza pe Tehnica Eliberarii Emotionale (Emotional Freedom Technique – EFT). De asemenea, ofera o perspectiva clara asupra intelegerii sanatatii si bolilor, pe baza lucrarilor unor cercetatori de marca din domeniul fizicii cuantice, noii biologii, epigeneticii, teoriei privind traumele si medicinei noi.

Reprogramarea Matricei Mentale ofera o noua imagine a psihologiei energiei, care merge dincolo de EFT clasica. Acum cand invatati despre ECHO si Reprogramarea Matricei Mentale, va aflati la inceputul unei noi aventuri de vindecare a afectiunilor emotionale sau fizice si de eliberare a uriasului potential uman de care dispuneti. Bucurati-va de aceasta carte si, mai presus de orice, folositi acest instrument minunat. Pentru dumneavoastra, pentru clienti si pentru intregul univers. Gill Edwards, Autor al Living Magically

Karl Dawson este creatorul Reprogramarii Matricei Mentale, o uluitoare tehnica a Psihologiei Energiei, care combina EFT cu ultimele descoperiri din fizica cuantica si din Noile Stiinte. Karl sustine conferinte peste tot in lume.

Sasha Allenby este instructor in Reprogramarea Matricei Mentale si EFT AAMET, iar de-a lungul anilor a lucrat intens cu clienti care s-au vindecat de boli de lunga durata, de afectiuni grave si de traume severe.

Cartea "Reprogramarea matricei mentale prin tehnica eliberarii emotionale " a fost publicata in categoria Religie si teologie / Spiritualitate si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 28.12.2017. A fost scrisa de Sasha Allenby, Karl Dawson, si a fost publicata de editura Paralela45. Se poate cumpara cartea Reprogramarea matricei mentale prin tehnica eliberarii emotionale prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Reprogramarea matricei mentale prin tehnica eliberarii emotionale " este de 25 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-47-1403-2
Pagini: 304
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Reprogramarea matricei mentale prin tehnica eliberarii emotionale : Cum sa-ti antrenezi gandirea pozitiva

Produse similare si recomandari

Dao, Marele Luminator
Huai Nan Zi
20.00 RON
Activarea chakrei inimii
Florin Lowndes
23.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Reprogramarea matricei mentale prin tehnica eliberarii emotionale : Cum sa-ti antrenezi gandirea pozitiva. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Sasha Allenby

Deocamdata in afara de "Reprogramarea matricei mentale prin tehnica eliberarii emotionale : Cum sa-ti antrenezi gandirea pozitiva", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Sasha Allenby.

Karl Dawson

Deocamdata in afara de "Reprogramarea matricei mentale prin tehnica eliberarii emotionale : Cum sa-ti antrenezi gandirea pozitiva", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Karl Dawson.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter