Rendez-vous cu lumea. Editie noua

Rendez-vous cu lumea. Editie noua

Editura Polirom
24,95 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Seria: SERIA DE AUTOR AURORA LIICEANU

Recenzie Rendez-vous cu lumea. Editie noua

O noua editie a uneia dintre cele mai de succes carti semnate de Aurora Liiceanu, cel mai cunoscut psiholog autohton si una dintre cele mai de succes autoare publicate de Editura Polirom in ultimii ani.

„Nu exista egalitate intre sexe, exista doar care pe care, sigur, si dragoste exista, dar ele sint legate. Iubire oarba nu exista, iubirea trebuie cistigata. Barbatul trebuie sa inteleaga ce inseamna o femeie. O femeie e o femeie...

Femeile vor cu orice pret ca barbatii sa renunte la cele trei atribute prin care sint definiti: emotionalitatea restrictiva, inhibitia afectiunii si preocuparea pentru succes. Ele vor iubire. Dar, culmea, sint atrase exact de cei care corespund atributelor de mai sus. S-ar indragosti ele, oare, de barbati sensibili si emotivi, mingiietori si plini de tandrete ca o mama si neanimati de ambitii de ascensiune sociala?” - Aurora Liiceanu

Cuprins:

  • Insist sa te iubesc
  • La doi pasi de tine poate fi un om interesant
  • Cu femeile nu-i de glumit: Tirgsor
  • Rochia si barbatul
  • Umilintele barbatului, umilintele femeii
  • Clonarea si spectacolul
  • Poate parea hazliu, poate parea vulgar
  • Cine sa ne inteleaga?
Cartea "Rendez-vous cu lumea. Editie noua" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura romana si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Aurora Liiceanu si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Rendez-vous cu lumea. Editie noua prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Rendez-vous cu lumea. Editie noua" este de 24.95 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-46-2595-6
Pagini: 304
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Rendez-vous cu lumea. Editie noua

Produse similare si recomandari

Barbat pe tocuri
Michel Martin
18.00 RON
Blogstory
Nora Iuga
1.50 RON
Surogat [poerezii]
Sorin-Mihai Grad
22.00 RON
Rezistenta prin teatru
Dinu Kivu
29.98 RON
Versuri
Ion Minulescu
12.00 RON
Basme, nuvele, teatru
Barbu Stefanescu Delavrancea
6.54 RON
Institutia moarta a postei
Ionut Chiva
12.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Rendez-vous cu lumea. Editie noua. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Aurora Liiceanu

Aurora Liiceanu a publicat inca 12 carti prezente in libraria noastra, Care pe care: femei si b─ârbati, Prin perdea, Cuvinte incrucisate, Dincolo de bine, dincoace de rau. despre iubire, La taifas, Nici alb nici negru, Patru femei, patru povesti , Patru femei, patru povesti (Editie 2011), Prin perdea. Editie 2012, Ranile memoriei. Nucsoara si rezistenta din munti, Rendez-vous cu lumea, Viata nu-i croita dupa calapod, dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

SERIA DE AUTOR AURORA LIICEANU

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter