Religie antica greco-romana

Religie antica greco-romana

Editura Gramar
20,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Legendary Books

Recenzie Religie antica greco-romana

"Inainte de a se naste marea, pamantul si cerul care le imbratiseaza pe toate, universul necuprins avea o singura forma pe care oamenii nu numit-o Haos, o ingramadire de elemente fara forma si fara legatura intre ele. Incolo si incoace zaceau raspandite semintele lucrurilor din care aveau sa incolteasca mai tarziu obiectele si fapturile - toate. Nici un titan nu lumineaza zarile lumii si nici Phoebe, ivindu-se din adancuri nu-si rotunjea inca discul aprins. Pamantul nu atarna in spatiu ca acum, tinandu-si echilibru prin greutatea ce-l apasa si cumpanindu-se, ca acum, in aerul din jur. Amfitrite nu-si intinsese inca bratele ca sa cuprinda uscatul, ci ingramadite laolalta stateau pamantul si apa si aerul.

Nimic nu avea o infatisare anumita si in maruntaiele lucrurilor semintele se impotriveau unele altora, in sanul elementelor frigul se razboia cu caldura, umezeala cu uscaciunea semintele invartosate cu cele moi, cele grele cu cele usoare. Natura, imblanzindu-se, a pus capat acestei lupte oarbe."

"Ierarhia păcatelor şi influenţa daimonilor răi în plan subtil exista şi spirite rele pe care anticii le-au numit daimoi negri sau daimoni răi.Care sunt seminţiile acestor spirite şi..." Continuare...

"Apoteoza lui Hercule Cerul rămânea un deziderat pentru oameni şi semizei deopotrivă! j, cer locuiau Nemuritorii şi de acolo veneau pe pământ să încerce bunătate oamenilor..." Continuare...

Cartea "Religie antica greco-romana" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura universala si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 28.12.2017. A fost scrisa de Razvan Gabriel Gheorghe si a fost publicata de editura Gramar. Se poate cumpara cartea Religie antica greco-romana prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Religie antica greco-romana" este de 20 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-973-591-666-4
Pagini: 280
Format: 14,5 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Religie antica greco-romana

Produse similare si recomandari

Don Julian
39.89 RON
Muntele vrajit
Thomas Mann
52.98 RON
Uratica
Carmen Covito
22.99 RON
Decameronul
Alexander Hausvater
11.99 RON
Morti imaginare
Michel Schneider
29.90 RON
Zambetul etrusc
Jose Luis Sampedro
24.90 RON
Tovarasul pionier
Alexander Hausvater
11.99 RON
Monstri plini de speranta
Mosley Nicholas
46.89 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Religie antica greco-romana. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Razvan Gabriel Gheorghe

Deocamdata in afara de "Religie antica greco-romana", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Razvan Gabriel Gheorghe.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter