Religia in fapt. Studii, schite si momente

Religia in fapt. Studii, schite si momente

Editura Eikon
6,20 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Religia in fapt. Studii, schite si momente

Cititorii au în fată o carte hibridă, de studii si eseuri, note de lectură, schite si reportaje sociologice - de fapt, carnete de teren adaptate unui public mai larg, nespecializat în astfel de metode de observatie si analiză. În ansamblu, volumul se doreste o încercare de a întelege mai bine ce se întâmplă cu noi si cu Biserica Ortodoxă din România, cea care a modelat de-a lungul timpului societatea în care trăim, felul nostru de a gândi si a ne comporta.

Cartea "Religia in fapt. Studii, schite si momente" a fost publicata in categoria Religie si teologie / Studii si eseuri teologice si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 03.01.2018. A fost scrisa de Mirel Banica si a fost publicata de editura Eikon. Se poate cumpara cartea Religia in fapt. Studii, schite si momente prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Religia in fapt. Studii, schite si momente" este de 6.2 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-973-757-542-5
Pagini: 312
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Religia in fapt. Studii, schite si momente

Produse similare si recomandari

Elihu
F.Wallner Wolfgang
15.00 RON
Dosarele Isus
Michael Baigent
49.99 RON
Omul si Ingerul sau
Henry Corbin
9.26 RON
Elemente de teologie
Proclos
24.50 RON
Memorii
Sf. Clement Romanul
25.00 RON
Religie, stiinta, ocultism, adevar
Gheorghe Diculescu-Neagoe
39.24 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Religia in fapt. Studii, schite si momente. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Mirel Banica

Mirel Banica a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, Locul celuilalt - Ortodoxia in modernitate, Biserica Ortodoxa Romana, stat si societate in anii ’30, Enervari sau despre bucuria de a trai in Romania, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter