Relatii financiare internationale

Relatii financiare internationale

35,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Relatii financiare internationale

Relaţii financiare internaţionale oferă cititorilor aspecte relevante desprinse din practica relaţiilor financiare internaţionale, unde un rol major îl are studiul şi problematica cursului valutar. Plecând de la semnificaţia relativ importantă a cursului de schimb valutar, este surprins mecanismul de determinare a cursului de schimb, problematica pieţelor valutare la vedere şi la termen, precum şi manifestarea riscului valutar şi a consecinţelor sale mai puţin plăcute.

În acest context, sunt oferite aspecte relevante despre metodele de combatere a riscului valutar, inclusiv a derivativelor. Pe de altă parte, componenta de creditare în domeniul finanţării operaţiunilor internaţionale reprezintă un domeniu tratat cu maximă atenţie, inclusiv problematica gestiunii ratei dobânzii şi ratingului bancar.

Cartea "Relatii financiare internationale" a fost publicata in categoria Economie / Relatii economice internationale si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Brezeanu Petre si a fost publicata de editura Wolters Kluwer. Se poate cumpara cartea Relatii financiare internationale prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Relatii financiare internationale" este de 35 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2010
ISBN: 973-1911-95-2
Pagini: 180
Format: 16,5 x 23,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Relatii financiare internationale

Produse similare si recomandari

Manager la minut
Kenneth Blanchard, Spencer Johnson
18.00 RON
Relatii internationale
Joshua S. Goldstein, Jon C. Pevehouse
85.00 RON
Totul despre importuri
Romanita Marinescu
5.90 RON
Dictionar - comert exterior
Edward G. Hinkelmann
26.10 RON
Plati si garantii internationale
Mariana Negrus
48.60 RON
  

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Relatii financiare internationale. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Brezeanu Petre

Brezeanu Petre a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Finante corporative : Volumul II, Fiscalitate. Concepte,teorii,politici si abordari practice.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter