Reglementarea activitatii de lobby. In anticamera influentei

Reglementarea activitatii de lobby. In anticamera influentei

Editura C. H. Beck
23.90 21.51 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2009; Numar de pagini : 176; ISBN : 978-973-115-623-1

Recenzie Reglementarea activitatii de lobby. In anticamera influentei

Lucrarea doreşte să vină în sprijinul demitizării caracterului ocult al activităţii de lobby prin definirea exhaustivă, prezentarea  tehnicilor folosite în cadrul acestei activităţi, clarificarea aspectelor privind încadrarea juridică a infracţiunii de trafic de influenţă și diferențele dintre aceasta și lobby, precum și prin analizarea comparativă a modalităţilor de reglementare în Statele Unite ale Americii, la nivelul instituţiilor Uniunii Europene şi în interiorul unor state membre ale Uniunii Europene.

De asemenea, o analiză transparentă a lipsei unei legi a lobby-ului în România şi argumentarea importanței reglementării acesteia precede o inițiativă în premieră: o propunere de iniţiativă legislativă care încheie într-un mod practic şi util această lucrare de fundamentare şi de demitizare a activităţii de lobby în România.

Cartea "Reglementarea activitatii de lobby. In anticamera influentei" a fost publicata in categoria Relatii publice si comunicare / Comunicare si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Horja Aurelian, Mihaileanu Liviu, si a fost publicata de editura C. H. Beck. Se poate cumpara cartea Reglementarea activitatii de lobby. In anticamera influentei prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Reglementarea activitatii de lobby. In anticamera influentei" este de 21.51 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Reglementarea activitatii de lobby. In anticamera influentei

Produse similare si recomandari

Cum sa vorbim in public
Dale Carnegie
25.00 RON
Sa citim repede si bine
Soulez Bettina
16.90 RON
Ora de comunicare nonviolenta
Victoria KIindle Hodson
27.00 RON
Dictionar de comunicare, negociere si mediere
Botezat Elena Aurelia
16.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Reglementarea activitatii de lobby. In anticamera influentei. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Horja Aurelian

Deocamdata in afara de "Reglementarea activitatii de lobby. In anticamera influentei", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Horja Aurelian.

Mihaileanu Liviu

Deocamdata in afara de "Reglementarea activitatii de lobby. In anticamera influentei", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Mihaileanu Liviu.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter