Regina Sudului

Regina Sudului

39,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Regina Sudului

Împreună cu Patricia O’Farrell, cu care leagă o strânsă prietenie în detentie, Teresa ajunge în fruntea unui urias imperiu al drogurilor, creând o adevărată retea de afaceri clandestine în Rusia, Italia, Maroc si Columbia. Femeie de afaceri inteligentă si îndrăzneată, puternică, dar si temută, „Regina Sudului“ duce o viată discretă, în deplină singurătate.

Din praful străzilor mexicane în apele scânteietoare ale coastelor marocane, în Gibraltar si în Spania, „biografia“ fascinantă a Teresei Mendoza ne dezvăluie viata unei femei care nu are decât o alegere: aceea de a supravietui.

„Forta epică a lui Vargas Llosa se întâlneste fericit cu povestile lui Carlos Fuentes si cu subtilitătile lui Gómez de la Serna. Iată un bestseller care chiar este si o carte de bună literatură.“ - Bedros Horasangian

„Cu bestsellerul Regina Sudului, Arturo Pérez-Reverte demonstreazǎ cǎ literaturii de bunǎ calitate îi prieşte puseul de adrenalinǎ. Cǎ se poate ca studiul de personaj sǎ rimeze cu thrillerul. Cǎ scenele de acţiune se simt în largul lor şi într-un roman 2 în 1.  Şi mai spune ceva: poate că multiculturalismul s-a nǎscut în afara legii.“ - Alexandra Olivotto, Dilemateca

Autor publicat în peste 50 de tări

Cartea "Regina Sudului" a fost publicata in categoria Beletristica / Beletristica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 28.12.2017. A fost scrisa de Arturo Perez-Reverte si a fost publicata de editura Litera International. Se poate cumpara cartea Regina Sudului prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Regina Sudului" este de 39.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: martie 2012
ISBN: 978-606-600-635-4
Pagini: 512
Format: 11,5 x 16,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Regina Sudului

Produse similare si recomandari

Fiul Arhanghelului Mihail
Allan Massie
29.90 RON
Ardath
Marie Corelli
16.35 RON
Papesa Ioana
Donna Woolfolk Croos
44.90 RON
Risc asumat
Robin Cook
24.99 RON
Lumea teatrului
Daisy Logan
5.00 RON
Aventura si provocare
Alice Harrison
7.00 RON
Povesti despre nebunia obisnuita
Charles Bukowski
39.99 RON
Obsesiile antihristilor moderni
Petre Dogaru
29.98 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Regina Sudului. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Arturo Perez-Reverte

Pe langa "Regina Sudului", autorul Arturo Perez-Reverte a publicat si Soarele de la Breda.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter