Regina ascunsa

Regina ascunsa

Editura RAO
29,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Regina ascunsa

O femeie. Doi rivali. Trei enigme. În 1208, Peyre de Castelnou, legat papal, primeşte misiunea de a transporta în secret la Roma aşa-numita "moştenire a diavolului", nişte documente care ameninţă puterea Bisericii şi a lui Inocenţiu al III-lea. Dar, pe drum, Peyre este asasinat şi i se fură catârul cu preţioasa sa povară. Contele Raimond al VI-lea de Toulouse, care, împotriva voinţei sale, îi încredinţase scrierile lui Peyre în urma unei neplăcute discuţii, este acuzat de asasinat şi de furt.

Pontiful îl excomunică şi proclamă o cruciadă devastatoare care va pustii Occitania. Între timp, ignorând cumplita soartă pe care o va avea oraşul său, Bruna de Béziers, o tânără domniţă, cântă fericită; este îndrăgostită de Hugo, un enigmatic trubadur originar din Spania. Iar la Paris, Guillaume, un student la teologie, scandalagiu şi petrecăreţ, este silit de către noul legat să se alăture cruciadei, având două misiuni secrete: să recupereze documentele şi să o asasineze pe Bruna.

În trecerea nimicitoare a oştilor, destinele celor trei tineri se vor împleti într-o poveste cu iubiri pătimaşe, rivalitate şi moarte, care îl captează pe cititor de la primele rânduri, cufundându-l în magia, cruzimea şi lirismul Evului Mediu.

Cartea "Regina ascunsa" a fost publicata in categoria Beletristica / Thriller & Mistery si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Jorge Molist si a fost publicata de editura RAO. Se poate cumpara cartea Regina ascunsa prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Regina ascunsa" este de 29.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 9786066091114
Pagini: 512
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Regina ascunsa

Produse similare si recomandari

O crima anuntata. Editie 2011
Agatha Christie
22.99 RON
Ucide arbitrul!
Fratii Presniakov
19.90 8.00 RON
Dosarul Dracula
James Reese
39.99 RON
Autopsia satanei
Luis De La Higuera
27.99 RON
Inimile celor patru
Vladimir Sorokin
19.50 9.90 RON
Atac la presedinte
Philip Shelby
22.00 RON
Camera de chihlimbar
Steve Berry
59.99 49.99 RON
Rainbow six. Volumele I + II
Tom Clancy
36.99 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Regina ascunsa. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Jorge Molist

Jorge Molist a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Inelul - mostenirea ultimului templier, Intoarcerea catarilor.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter