Regimurile matrimoniale potrivit noului Cod civil

Regimurile matrimoniale potrivit noului Cod civil

Editura Hamangiu
27,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Regimurile matrimoniale potrivit noului Cod civil

Cartea aduce in atentia cititorilor un studiu asupra regimurilor matrimoniale reglementate de noul Cod civil, aplicabil de la 1 octombrie 2011. Consacrand principiul libertatii alegerii regimului matrimonial, noua legislatie civila da posibilitatea sotilor de a opta pentru comunitatea legala, separatia de bunuri sau comunitatea conventionala, dar si de a modifica, in timpul casatoriei, regimul matrimonial ales.

Sunt prezentate atat dispozitiile comune celor trei tipuri de regimuri matrimoniale, cat si normele speciale, specifice fiecaruia in parte, fiind analizate atat probleme consacrate sub vechea reglementare, cat si institutii juridice noi pentru legislatia noastra, cum ar fi clauza de preciput.

Lucrarea poate fi utila atat practicienilor, indeosebi notarilor publici, dar si tuturor celor interesati de dreptul familiei in general si de raporturile patrimoniale dintre soti in special.

Cartea "Regimurile matrimoniale potrivit noului Cod civil" a fost publicata in categoria Drept si legislatie / Drept civil si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Nadia-Cerasela Anitei si a fost publicata de editura Hamangiu. Se poate cumpara cartea Regimurile matrimoniale potrivit noului Cod civil prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Regimurile matrimoniale potrivit noului Cod civil" este de 27 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: iunie 2012
ISBN: 978-606-522-758-3
Pagini: 240
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: noul cod civil , regimuri matrimoniale

Pret Regimurile matrimoniale potrivit noului Cod civil

Produse similare si recomandari

Conventia matrimoniala potrivit noului Cod civil
Nadia-Cerasela Anitei
23.00 RON
Drept civil. Partea generala conform Noului Cod Civil
Ernest Lupan, Szilard Sztranyiczki, Emod Veress, Rikhard-Arpad Pantilimon
52.90 RON
Tratat de drept civil roman. Volumul I
Constantin Hamangiu, Alexandru Baicoianu, I. Rosetti-Balanescu
129.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Regimurile matrimoniale potrivit noului Cod civil. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Nadia-Cerasela Anitei

Nadia-Cerasela Anitei a publicat inca 4 carti prezente in libraria noastra, Conventia matrimoniala potrivit noului Cod civil, Drept financiar, Dreptul familiei – conform noului Cod civil, Procedura fiscala.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter