Regimul juridic al actelor pregatitoare : Conform Noului Cod Penal

Regimul juridic al actelor pregatitoare : Conform Noului Cod Penal

20,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Monografii

Recenzie Regimul juridic al actelor pregatitoare : Conform Noului Cod Penal

Monografia constituie rezultatul unei cercetări ştiinţifice de strictă interpretare, drept penal-partea generală şi abordează o temă de actualitate, referitoare la regimul juridic al actelor pregătitoare. În demersul ştiinţific, autoarea a pornit de la reglementările din legislaţia penală naţională, a valorificat literatura de specialitate, practica judiciară în materie, precum şi numeroase elemente de drept comparat, fapt ce constituie premisa unei valoroase lucrări ştiinţifice.

Lucrarea Regimul juridic al actelor pregatitoare va prezenta interes atât pentru cercetători ştiinţifici, cadre didactice de specialitate, persoane care lucrează în domeniul dreptului penal (judecători, procurori, organe de urmărire penală), studenţi ai facultăţilor de drept, cât şi pentru publicul larg care se preocupă de cunoaşterea prevederilor Codului penal.

Cartea "Regimul juridic al actelor pregatitoare" a fost publicata in categoria Drept si legislatie / Diverse si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Oana Roxana Ionescu si a fost publicata de editura Universul Juridic. Se poate cumpara cartea Regimul juridic al actelor pregatitoare prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Regimul juridic al actelor pregatitoare" este de 20 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: ianuarie 2012
ISBN: 978-973-127-724-0
Pagini: 164
Format: A5
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Regimul juridic al actelor pregatitoare : Conform Noului Cod Penal

Produse similare si recomandari

Dreptul profesiilor juridice
Florin Ciutacu
12.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Regimul juridic al actelor pregatitoare : Conform Noului Cod Penal. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Oana Roxana Ionescu

Deocamdata in afara de "Regimul juridic al actelor pregatitoare : Conform Noului Cod Penal", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Oana Roxana Ionescu.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter