Regele furtunilor

Regele furtunilor

Editura Lira
19,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Regele furtunilor

Lady Sidony Macleod, tânăra reprezentantă a unei mari familii scotiene, a stiut întotdeauna, cu demnitate si gratie, să-i tină la distantă pe bărbatii care au fost vrăjiti de farmecul ei. Asta până când îl întâlneste pe Sir Giffard Maclennan, un mândru reprezentant al Cavalerilor Templieri. Luptător îndrăznet si neînfricat, Giff este obisnuit ca femeile să i se supună fără crâcnire, dar Sidony reuseste să-i îmblânzească firea sălbatică.

Destinele lor ajung să se împletească în jurul comorii pierdute a templierilor, după ce Giff este chemat la Edinburgh pentru a participa la o misiune periculoasă, al cărei scop este apărarea celei mai importante relicve a istoriei poporului scotian. Giff si Sidony vor avea de înfruntat nenumărate pericole, fiind pusi în situatii aparent fără iesire, într-o aventură în care iubirea, ura, onoarea si lăcomia se împletesc, într-o luptă a cărei miză este fie salvarea unei natiuni, fie conducerea ei spre ruină.

Regele furtunilor îi poartă pe cititori pe mările reci ale Scotiei, în castele de mult uitate, printre personaje puternice si realist conturate de condeiul unei mari autoare.

Amanda Scott a publicat numeroase bestselleruri, fiind laureata unor premii prestigioase, printre care RITA/Golden Medallion din partea Asociatiei Scriitorilor de Romane de Dragoste din America.

Cartea "Regele furtunilor" a fost publicata in categoria Beletristica / Beletristica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de Amanda Scott si a fost publicata de editura Lira. Se poate cumpara cartea Regele furtunilor prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Regele furtunilor" este de 19.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: aprilie 2012
ISBN: 978-606-600-813-6
Pagini: 384
Format: 10,7 x 17,7 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Regele furtunilor

Produse similare si recomandari

Fiul Arhanghelului Mihail
Allan Massie
29.90 RON
Ardath
Marie Corelli
16.35 RON
Papesa Ioana
Donna Woolfolk Croos
44.90 RON
Risc asumat
Robin Cook
24.99 RON
Lumea teatrului
Daisy Logan
5.00 RON
Aventura si provocare
Alice Harrison
7.00 RON
Povesti despre nebunia obisnuita
Charles Bukowski
39.99 RON
Obsesiile antihristilor moderni
Petre Dogaru
29.98 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Regele furtunilor. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Amanda Scott

Deocamdata in afara de "Regele furtunilor", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Amanda Scott.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter