Reflexologia pentru toti : Manual ilustrat

Reflexologia pentru toti : Manual ilustrat

Editura Polirom
29,50 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Reflexologia pentru toti : Manual ilustrat

Traducere de Silvia Chirila

Reflexologia este o arta de vindecare eficienta, cu radacini in intelepciunea si cunostintele medicale ale Orientului antic. Practicarea ei necesita un nou mod de a ne intelege organismul, functiile si interactiunile sale cu mediul inconjurator, tehnicile reflexologice fiind usor de invatat si la indemina oricui. Printr-un stil clar, atragator si un material foarte documentat, autoarea ne convinge de importanta si utilitatea reflexologiei. Cunostintele vaste, imbinind reflexoterapia si cunoasterea anatomiei corpului uman, procedeele recomandate, schemele grafice care ajuta la intelegerea aplicarii practice si hartile reflexologice foarte precise fac din aceasta lucrare una dintre cele mai bune in domeniu.

Cuprins: Definitii, principii si tehnici fundamentale • Reflexologia aplicata pe miini si harti ale miinilor • Pregatirea tratamentului asupra picioarelor • Actiunea asupra picioarelor • Incheierea tratamentului • Reflexologia pentru necesitati speciale • Test de autoevaluare • Meridianele si Su Jok

Cartea "Reflexologia pentru toti" a fost publicata in categoria Sanatate, nutritie, sport / Masaj, reflexologie si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Joan Cosway-Hayes si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Reflexologia pentru toti prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Reflexologia pentru toti" este de 29.5 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Reflexologia pentru toti : Manual ilustrat

Produse similare si recomandari

Arta masajului senzual
Lynette Littlerose
9.80 RON
Reflexologia piciorului
Angelo Luciani
13.86 RON
Electrotherapy explained
Val Robertson
0.90 RON
Sauna. Desfatare pentru minte si trup
Chris Schreiber, Jerry Goldberg
39.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Reflexologia pentru toti : Manual ilustrat. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Joan Cosway-Hayes

Deocamdata in afara de "Reflexologia pentru toti : Manual ilustrat", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Joan Cosway-Hayes.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter