Recuperarea creantelor. Ghid practic

Recuperarea creantelor. Ghid practic

39,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Business

Recenzie Recuperarea creantelor. Ghid practic

Lucrarea Recuperarea creantelor a fost gandita si structurata pentru a fi un instrument util mediului de afaceri din Romania, in principal in vederea recuperarii creantelor de la partenerii de afaceri rau-platnici.

Pe planul secund – si deloc de neglijat, veti gasi sfaturi de „preventie”, pentru a se incerca – pe cat posibil – evitarea unei pozitii dezavantajoase in relatia cu partenerii de afaceri, pozitie de a carei realitate ne dam seama, in majoritatea cazurilor, numai la momentul in care decidem sa trecem la actiuni juridice.

Incepand cu anul 2009, recuperarea creantelor a devenit una din principalele rezolutii de inceput de an al fiecarei societati comerciale din Romania – alaturi de reducerea - drastica – a costurilor.

Cei care au luat prea tarziu aceste masuri – fie din lipsa de informatie, fie din lipsa de organizare/timp, sau cei care nu au fost suficient de puternici pe piata/nu au avut suficiente rezerve – au disparut - sau sunt pe cale de disparitie - de pe piata afacerilor.

Desi in majoritate lucrarea Recuperarea creantelor este orientata spre modalitati si posibilitati de recuperare a debitelor, s-au mai strecurat si anumite aparari pe care debitorul le poate invoca - pe de o parte pentru a pregati creditorul in a le contracara, si pe de alta parte pentru ca orice persoana – fizica sau juridica - poate fi intr-un moment al existentei creditor si intr-un alt moment debitor (si in unele din aceste din urma cazuri - cateodata justificat, existand motive pentru care refuza plata debitului – fie pentru ca nu a fost executata obligatia partenerului fie pentru ca exista datorii reciproce).

Cartea "Recuperarea creantelor. Ghid practic" a fost publicata in categoria Economie / Contabilitate si finante si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Diana Flavia Barbur, Luiza Iuliana Budusan, si a fost publicata de editura Universul Juridic. Se poate cumpara cartea Recuperarea creantelor. Ghid practic prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Recuperarea creantelor. Ghid practic" este de 39 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: iunie 2012
ISBN: 978-973-127-733-2
Pagini: 274
Format: 14,5 x 20 cm
Nr. Volume: 1
CD/DVD: 1
Limba: ro
Subiecte: creante

Pret Recuperarea creantelor. Ghid practic

Produse similare si recomandari

Recuperarea creantelor. Ghid practic
Diana Flavia Barbur, Luiza Iuliana Budusan
39.00 RON
Valoarea justa. Concept contabil
Adela Diaconu
43.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Recuperarea creantelor. Ghid practic. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Diana Flavia Barbur

Deocamdata in afara de "Recuperarea creantelor. Ghid practic", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Diana Flavia Barbur.

Luiza Iuliana Budusan

Deocamdata in afara de "Recuperarea creantelor. Ghid practic", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Luiza Iuliana Budusan.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter