Recreatia mare

Recreatia mare

Editura Corint
18,00 Lei

Info

Recenzie Recreatia mare

Cartea "Recreatia mare" a fost publicata in categoria Carti pentru copii / Carti pentru copii si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 15.03.2014. A fost scrisa de Mircea Santimbreanu si a fost publicata de editura Corint. Se poate cumpara cartea Recreatia mare prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Recreatia mare" este de 18 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Recreatia mare

Produs indisponibil

Cartea nu se mai gaseste pe stocul nostru si nici pe stocul furnizorilor nostri. Cel mai probabil, cartea a fost complet epuizata, asa ca va recomandam sa alegeti un produs care este pe stoc.

Produse similare si recomandari

Ultimul Elf
Silvana De Mari
19.00 RON
Incetul cu-ncetul, invat alfabetul
Romanciuc Vasile
12.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Recreatia mare. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Mircea Santimbreanu

Mircea Santimbreanu a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, RecreaĆŁia mare, Recreatia mare .

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter