Recreaţia mare

Recreaţia mare

10,80 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

ISBN: 9789975699136;pagini: 152;latime: 15;inaltime: 20;tipar: carton;culori: monocromie;anul aparitiei: 2008;varsta: 10+

Recenzie Recreaţia mare

Scriitorul Mircea Sântimbreanu (1926-1999) a scris pentru cei mici o literatură mare. Volumele de schiţe şi povestiri Cu şi fără ghiozdan, La telefon... telefonul!, Băieţelul de hârtie, Elefanţi în rochiţe, Melcul mincinos, Mama mamuţilor mahmuri ş.a. au stat la baza antologiei cu cel mai cunoscut titlu al său - Recreaţia mare. Personajele din aceste lucrări, încercând să-şi depăşească limitele fireşti, se comportă, dacă nu ciudat, atunci, sigur, împotriva unei normalităţi călduţe, conferind scrisului său un caracter satiric, aşa cum apare, pregnant, în schiţele Un şmecher la lecţie, Unde se varsă Nilul?, Cum se prinde o muscă ş.a. Tipurile de copii-şcolari satirizaţi sunt leneşii, chiulangiii, superficialii... Subtextul moralizator al acţiunii capătă, adesea, virtuţile unui veritabil şi subtil manual de etică.

Cartea "Recreaţia mare" a fost publicata in categoria Carti pentru copii / Cartile copilariei si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Mircea Santimbreanu si a fost publicata de editura Prut International. Se poate cumpara cartea Recreaţia mare prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Recreaţia mare" este de 10.8 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Recreaţia mare

Produse similare si recomandari

Piciul
Alphonse Daudet
10.00 RON
Craiasa Zapezii
Hans Christian Andersen
15.00 RON
Morcoveata
Jules Renard
7.50 RON
Cenusareasa  (editie de lux)
Fratii Grimm
19.50 RON
Aventurile lui Tom Sawyer
Mark Twain
18.00 RON
Lecturile Copilariei - clasa I
Lucica Buzenchi
10.00 RON
Povestile Fratilor Grimm
Fratii Grimm
15.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Recreaţia mare. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Mircea Santimbreanu

Mircea Santimbreanu a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Recreatia mare , Recreatia mare.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter