Recordurile animalelor. Carte cu autocolante

Recordurile animalelor. Carte cu autocolante

Editura Aquila 93
12,91 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Numar de pagini : 24; Format : 24,5 x 19,5 cm; ISBN : 978-973-714-494-2

Recenzie Recordurile animalelor. Carte cu autocolante

Seria de albume cu autocolante îi ajută pe cei mici să-şi dezvolte cinci competenţe esenţiale: inteligenţa, capacitatea de a comunica, inteligenţa emoţională, funcţiile motorii şi creativitatea.

Prin intermediul acestui album, cei mici vor descoperi recordurile animalelor într-un mod plăcut şi amuzant. În plus, vor avea ocazia să colecţioneze 63 de autocolante cu animale.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Recordurile animalelor. Carte cu autocolante", publicata in 2 categorii, Carti pentru copii / Carti cu animale, Carti pentru copii / Carti cu Autocolante, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Lieve Boumans si a fost publicata de editura Aquila 93. Se poate cumpara cartea Recordurile animalelor. Carte cu autocolante prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Recordurile animalelor. Carte cu autocolante" este de 12.91 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Recordurile animalelor. Carte cu autocolante

Produse similare si recomandari

Caii
Kerstin Neumann
29.99 RON
Animale salbatice. Prima mea enciclopedie
Csaba Galfi, Eva Galfi
17.90 RON
Cai si ponei. Carte cu autocolante
Lieve Boumans
12.91 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Recordurile animalelor. Carte cu autocolante. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Lieve Boumans

Lieve Boumans a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, Cai si ponei. Carte cu autocolante, Animale domestice. Carte cu autocolante, Animale salbatice. Carte cu autocolante, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter