Recomandari psihanalitice pentru mame. Editie GSP

Recomandari psihanalitice pentru mame. Editie GSP

Editura Trei
13,98 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Psihologie Practica

Recenzie Recomandari psihanalitice pentru mame. Editie GSP

Adesea, ca parinti, ne crestem copiii ghidati de prejudecati pe care le-am mostenit de la parintii nostri. Cea mai raspandita si cea mai daunatoare dintre acestea este ca, la inceputul vietii, copilul este pur la suflet si la trup ca un inger. Asa incat, daca vom constata ca fratele mai mare nu-si iubeste fratiorul sau surioara, suntem foarte contrariati si uneori ii pedepsim. Sau, daca vom constata la copilul nostru anumite activitati erotice, ne intrebam daca nu cumva e ceva grav si trebuie sa mergem la pediatru. Cartea lui Stekel ne elibereaza de prejudecatile traditionale si, inspirata din rezultatele psihanalizei, ne asaza pe terenul realitatii psihice: la nastere, copilul este un mare egoist (si hedonist), pe care doar treptat educatia il poate transforma intr-o fiinta altruista.

Wilhelm Stekel, medic si psihanalist austriac, este unul dintre cei mai importanti colaboratori ai lui freud din perioada de inceput a psihanalizei. Este autorul a numeroase carti traduse in mai multe limbi. Principalele sale contributii se refera la simbolismul viselor si psihosexologie.

"Capitolul 5 Dragă prietenă, Aparent este o întrebare de mai mică importanţă când trebuie să poarte băiatul dvs. primii pantaloni. Dar nimic nu este bagatelă în viaţa omului!..." Continuare...

"Capitolul 10 Dragă prietenă, Mă întrebaţi cât de departe înapoi în timp pot merge amintirile unui om. Nu este uitat tot ceea ce s-a întâmplat în primii..." Continuare...

Cartea "Recomandari psihanalitice pentru mame. Editie GSP" a fost publicata in categoria Psihologie / Psihologie aplicata si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Wilhelm Stekel si a fost publicata de editura Trei. Se poate cumpara cartea Recomandari psihanalitice pentru mame. Editie GSP prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Recomandari psihanalitice pentru mame. Editie GSP" este de 13.98 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-973-707-576-5
Pagini: 207
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Recomandari psihanalitice pentru mame. Editie GSP

Produse similare si recomandari

Cum sa convingi pe oricine de orice
Ruth Shermann
29.90 RON
Secretele creativitatii
Michael Michalko
28.00 RON
NLP - calea succesului
Andy Szekely
19.00 RON
Creativitatea in publicitate
Pat Fallon
44.90 RON
Femei care iubesc prea mult
Robin Norwood
22.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Recomandari psihanalitice pentru mame. Editie GSP. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Wilhelm Stekel

Wilhelm Stekel a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, Psihologia eroticii feminine, Psihologia eroticii masculine, Recomandari psihanalitice pentru mame : Editia a doua.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter