Receptarea textului. Notiuni de teorie literara, limba si comunicare

Receptarea textului. Notiuni de teorie literara, limba si comunicare

Editura Polirom
22,96 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2010; Numar de pagini : 232; ISBN : 978-973-46-1634-3

Recenzie Receptarea textului. Notiuni de teorie literara, limba si comunicare

Volumele se adreseaza atit elevilor de pe bancile liceului, viitorilor absolventi care se pregatesc pentru examenul de bacalaureat, cit si profesorilor, parintilor si institutiilor implicate in procesul educational. Pe linga genuri si specii literare, autori canonici cu textele lor reprezentative, curente si doctrine literare, notiuni de estetica etc., volumele includ elemente de specialitate noi, inca neexplorate pe piata cartii didactice, pe care le impune noua programa de bacalaureat.

• Arta, literatura
• Opera epica
• Opera dramatica
• Opera lirica
• Comunicarea
• Monologul si dialogul
• Stilul
• Textul literar si textul nonliterar
• Limbajul

Educatia, cultura si formarea sint valori fundamentale ale oricarei societati, iar instrumentul prin care acestea se realizeaza nu poate fi decit cartea. Ieri si azi, miine si totdeauna, tinerii sint chemati sa caute in ei insisi si in jur acele repere care sa-i orienteze spre succes si spre implinire, intr-o lume care se schimba mereu. Lucrarea Receptarea textului. Notiuni de teorie literara, limba si comunicare isi propune sa exploreze conditiile de existenta a cuvintului scris, adresindu-se atit elevilor de pe bancile liceului, viitorilor absolventi care se pregatesc pentru examenul de bacalaureat, cit si oricarui cititor, specializat sau nu in domeniul filologiei, care cauta raspunsuri si modalitati de a patrunde in lumea literaturii si a comunicarii.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Receptarea textului. Notiuni de teorie literara, limba si comunicare", publicata in 2 categorii, Suport scolar / Bacalaureat, Suport scolar / Lb. Romana, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Camelia Gavrila, Mihaela Dobos, si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Receptarea textului. Notiuni de teorie literara, limba si comunicare prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Receptarea textului. Notiuni de teorie literara, limba si comunicare" este de 22.96 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Receptarea textului. Notiuni de teorie literara, limba si comunicare

Produse similare si recomandari

Evaluarea competentelor digitale. Bacalaureat 2012
Silviu Iulian Dumitru, Oana Camelia Condur
29.90 RON
Limba si literatura romana. Bacalaureat 2012
Mihaela Daniela Cirstea, Adrian Costache, Gheorghe Lazarescu, Laura Raluca Surugiu
10.00 RON
Literatura Romana pentru BAC - Poezia
Margareta Onofrei
11.00 RON
Matematica. Evaluarea nationala 2011
Mircea Fianu, Valeriu Gornoava, Gheorghe Iurea, Marius Perianu, Gabriel Popa, Petre Raducanu, Ioan Serdean, Stefan Smarandoiu, Adrian Zanoschi
15.00 RON
Biologie. Ghid de pregatire bacalaureat 2011
Adriana Simona Popescu, Valeria Chiosea, Stefania Pelmus-Giersch
19.00 RON
Limba si literatura romana. Bacalaureat 2012
Cosmin Borza, Roxana Din, Cristina Erdei, Cristina Gogata, Smaranda Graur, Diana Hangan, Claudiu Turcus
25.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Receptarea textului. Notiuni de teorie literara, limba si comunicare. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Camelia Gavrila

Camelia Gavrila a publicat inca 4 carti prezente in libraria noastra, Limba si literatura romana de la competenta la performanta, Methodes numeriques. Resolues en MathCad et MATLAB/SCILAB , Receptarea textului literar. Analize, interpretari, repere critice, SCILAB. Aplicatii. Modelare si simulare. Scicos .

Mihaela Dobos

Mihaela Dobos a publicat inca 4 carti prezente in libraria noastra, Limba si literatura romana. Clasa a VIII - a : Evaluarea nationala 2012. Notiuni teoretice si 50 de teste rezolvate, Limba si literatura romana de la competenta la performanta, Limba si literatura romana. Evaluarea nationala 2011 : Notiuni teoretice si 50 de teste rezolvate. Clasa a VIII - a, Receptarea textului literar. Analize, interpretari, repere critice, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter