Realitatea in afaceri

Realitatea in afaceri

49,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2010; Numar de pagini : 400; Format : 16,5 X 23,5 cm; ISBN : 978-606-92057-7-8

Recenzie Realitatea in afaceri

Antreprenor, venture capitalist, blogger si guru in afaceri, Guy Kawasaki a abordat timp de mai bine de un sfert de secol, notiunea de afaceri, intr-o maniera mai putin conventionala.

Trendurile indoielnice, teoriile superficiale, jargonul excentric, precum si neroziile evidente si neglijenta in afaceri, toate aceastea, autorul le taxeaza cu ireverentiozitate si umor. Pe toti cei care alearga cu frenezie dupa urmatoarea mare lovitura in afaceri doar pentru a se izbi de un esec rasunator, Guy Kawasaki ii sfatuieste sa revina la realitate – Realitatea in afaceri.

Autorul a creat un ghid complet pentru antreprenorii care doresc sa construiasca si sa administreze acele organizatii extraordinare care trec testul timpului si care ignora cu succes toate capriciile efemere ale business-urilor.

Realitatea in afaceri este un volum indispensabil in care autorul a strans, a adus la zi si a dezvoltat cele mai bune articole aparute pe celebrul sau blog de business, in inimitabilul si originalul sau stil cu care abordeaza lumea afacerilor.

Provocatoare, extrem de folositoare si amuzanta, aceasta carte va va arata de ce Guy Kawasaki este atat de iubit de cititorii sai de pe tot Globul.

Guy Kawasaki este antreprenor si partener fondator al Garage Technology Ventures, editorialist al revistei Entrepreneur si co-fondatorul revistei online Alltop.com.

A facut parte din echipa Apple Computer, Inc. si este autorul a opt carti, printre care The Art of the Start, Rules for Revolutonaries, How to Drive Your Competition Crazy, Sellin the Dream si Macintosh Way.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Realitatea in afaceri", publicata in 2 categorii, Cunoastere, autoevaluare / Cunoastere, autoevaluare, Economie / Management, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Guy Kawasaki si a fost publicata de editura Amsta Publishing. Se poate cumpara cartea Realitatea in afaceri prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Realitatea in afaceri" este de 49 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Realitatea in afaceri

Produse similare si recomandari

Trauma
Ken McClure
15.00 RON
Cum castigam timp
Marion Werner Tiki Kustenmacher, Werner Kustenmacher
14.90 RON
Dincolo de succes
Brian D. Biro
37.00 RON
Fii in forma!
Jim Loehr, Tony Schwartz
35.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Realitatea in afaceri. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Guy Kawasaki

Guy Kawasaki a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Incantare : Arta de a influenta sentimentele, gandurile si actiunile celorlalti, Reguli pentru revolutionari.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter