Reactii alergice la medicamente

Reactii alergice la medicamente

Editura Medicala
23,54 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Reactii alergice la medicamente

Traducerea: '
Grafica: '
ISBN: '
Aparitie: 2002
Colectie: '

Este medicamentul o arma cu doua taisuri? Ei bine, da. Prezenta lucrare este redactata meticulos, atent, pertinent, dar si cu o prudenta extrem de bine venita. Rigorile metodologice ale autorilor nu pot decat descrie cascada de surprize pe care organismul uman o declanseaza in contact cu medicatia. Raportul dintre reactiile previzibile si cele imprevizibile la medicamente, diversitatea cauzelor, conjuncturilor si motivatiilor pentru care fiecare pacient raspunde altfel la medicatia atat de necesara lui, pare ca, fara voie, ilustreaza un vechi dicton:"Nu exista boli, ci bolnavi." De altminteri, autorii atrag atentia asupra lucrarii lor, prin simplul fapt ca isi prefateaza inspirat si incitant propria carte cu celebrul dicton: "Destinul omului este inscris in anatomia sa."
Cuprins: Notiuni de imunologie generala. Reactii adverse la medicamente. Reactii alergice la medicamente. Reactii alergice la diverse grupe de medicamente. Reactii anafilactoide. Reactii alergice la medicamente la pacientii HIV pozitivi. Aspecte medico-legale ale reactiilor alergice la medicamente.
Adresabilitate: Medici alergologi, dermatologi, internisti, legisti, de alte specialiti, farmacologi, imunologi, studenti in medicina.

Cartea "Reactii alergice la medicamente" a fost publicata in categoria Medicina / Farmacologie si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Mihail Alecu, Silvia Alecu, si a fost publicata de editura Medicala. Se poate cumpara cartea Reactii alergice la medicamente prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Reactii alergice la medicamente" este de 23.54 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Reactii alergice la medicamente

Produse similare si recomandari

Medex 2007
Marius Negru, Laviniu Anghel
54.90 RON
Clinical pharmacology
Bennett P. N.
256.63 RON
Farmacopeea romana, editia a x-a (supliment 2006)
Agentia Nationala A Medicamentului
39.24 35.32 RON
Medicamente Explicate pentru Pacient si Familie
Marius Negru, Anghel Laviniu
40.50 RON
Nomenclatorul medicamentelor de uz uman 2008
Agentia Nationala A Medicamentului
353.70 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Reactii alergice la medicamente. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Mihail Alecu

Deocamdata in afara de "Reactii alergice la medicamente", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Mihail Alecu.

Silvia Alecu

Deocamdata in afara de "Reactii alergice la medicamente", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Silvia Alecu.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter