Razbunarea stramosilor

Razbunarea stramosilor

Editura RAO
45,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Razbunarea stramosilor

Este secolul al XIX-lea şi Imperiul Britanic începe încet să îşi piardă puterea şi să fie înlocuit de imperii private uriaşe. Unul dintre cele mai importante este controlat de familia Wildenstern, care se bucură de puteri supranaturale. Fratele cel mai mare al lui Nate Wildenstern moare în condiţii suspecte, Nate este acuzat şi intră în conflict cu ceilalţi membri ai familiei. Ei se bucură de puteri supranaturale şi consideră acceptabil să ucizi pentru a avansa în grad.

Încercând să-l descopere pe ucigaşul fratelui său, el va trebui să înfrunte şi animalele-maşini, creaturi uimitoare ce pot fi întâlnite oriunde. Romanul combină Irlanda victoriană cu elemente fantastice şi atinge în acelaşi timp teme sociale fără a deveni moralizator. Plină de istorie, ştiinţă şi fantezie, această carte îi va distra pe tinerii cititori şi îi va intriga.

Oisin McGann s-a nascut la Dublin in 1973 si inca din copilarie a manifestat un interes deosebit pentru desen si literatura. A studiat o perioada artele plastice si a urmat cursuri de animatie, iar din 1992 si-a inceput cariera de grafician. A lucrat in publicitate, insa in cele din urma s-a reorientat spre pasiunea pentru scris. Din 2003 pana in prezent i-au fost publicate nouasprezece titluri de fictiune pentru copii si adolescenti, gravitand intre science-fiction si fantasy, multe dintre ele fiind ilustrate chiar de autor. Locuieste intr-un sat retras din Irlanda, unde se poate razbo in liniste cu computerul sau.

Cartea "Razbunarea stramosilor" a fost publicata in categoria Beletristica / Beletristica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Oisin McGann si a fost publicata de editura RAO. Se poate cumpara cartea Razbunarea stramosilor prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Razbunarea stramosilor" este de 45 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-606-8255-99-6
Pagini: 411
Format: 13 x 20,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Razbunarea stramosilor

Produse similare si recomandari

Abisex
Sorin Delaskela
22.00 RON
Lumini pe zapada
Anita Shreve
19.90 RON
Raul involburat
Merline Lovelace
16.00 RON
Jocuri de culise
Michael Connelly
34.90 RON
Dulciuri amare
Roopa Farooki
24.99 RON
Drumul spre Gandolfo
Robert Ludlum
25.00 RON
Monstrii adancurilor
Dan Apostol
5.00 RON
Un don Juan - Viata lui Byron
Andre Maurois
32.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Razbunarea stramosilor. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Oisin McGann

Deocamdata in afara de "Razbunarea stramosilor", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Oisin McGann.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter