Razbunare la Paris

Razbunare la Paris

19,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Razbunare la Paris

Cu doar câteva zile înaintea Crăciunului, fostul agent secret Cotton Malone se vede nevoit să-si întrerupă traiul în anticariatul său linistit, pentru a sări în ajutorul bunului său prieten, miliardarul Henrik Thorvaldsen. Bătrânul danez este hotărât să-si răzbune fiul ucis într-un schimb de focuri în capitala Mexicului, dar ambiţia lui nu numai că îi pune viata în pericol, ci ajunge să scoată la iveală o adevărată conspiratie internatională. O aventură ametitoare, cu numeroase răsturnări de situatie, îl poartă pe Cotton Malone între Copenhaga, Londra si Paris, punându-i la încercare intuitia, priceperea, dar si loialitatea. Aflat într-o permanentă luptă cu timpul, americanul va face tot posibilul să împiedice o serie de atacuri teroriste ce au ca tintă mai multe monumente din capitala franceză, încercând totodată să nu-si dezamăgească cel mai bun prieten.

„Găsim aici toate trăsăturile distinctive ale lui Berry: anvergură, gradatie, răsturnări de situatie, istorie – si suspans de la un capăt la altul. Îmi place la nebunie tipul ăsta.“ - Lee Child

Cartea "Razbunare la Paris" a fost publicata in categoria Beletristica / Beletristica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Steve Berry si a fost publicata de editura Litera International. Se poate cumpara cartea Razbunare la Paris prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Razbunare la Paris" este de 19.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: iulie 2012
Format: 12 x 13 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: paris , razbunare , steve berry

Pret Razbunare la Paris

Produse similare si recomandari

Top 10 Paris
Dorling Kindersley
29.90 RON
Paris. Ghid de calatorie
DeAgostini
31.50 RON
CIAO GUIDE - Paris
Matteo Merzagora, Sylvie Coyaud
60.00 RON
Paris
Garry Marchant, Marnie Mitchell
22.50 RON
Razbunare la Paris
Steve Berry
19.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Razbunare la Paris. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Steve Berry

Steve Berry a publicat inca 6 carti prezente in libraria noastra, Al treilea secret , Camera de chihlimbar, Conexiunea Alexandria, Mostenirea templierilor, Profetia familiei Romanov, Tradare la Venetia, toate fiind pe stoc si pot fi expediate imediat., dintre care primele 6 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter