Razboiul de 3 trilioane de dolari : Adevaratul cost al conflictului din Irak

Razboiul de 3 trilioane de dolari : Adevaratul cost al conflictului din Irak

Editura Tehnica
29,98 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2009; Numar pagini : 272; ISBN : 9789733123552

Recenzie Razboiul de 3 trilioane de dolari : Adevaratul cost al conflictului din Irak

Prefata de Ion Iliescu Cartea lui Joseph Stiglitz (laureat Nobel pentru economie) si a Lindei Bilmes - „Razboiul de 3 trilioane dolari - adevaratul cost al conflictului din Irak“ - este un rechizitoriu sever la adresa administraţiei Bush pentru decizia de invadare a Irakului. Esenţa consta in identificarea costurilor reale pentru Statele Unite ale implicarii in razboiul impotriva Irakului, care depasesc cu mult previziunile care au stat la baza luarii deciziei de catre administraţia Bush. Cartea lui Stiglitz-Bilmes este o buna lectie de analiza politica si de responsabilitate civica.

Cartea "Razboiul de 3 trilioane de dolari" a fost publicata in categoria Beletristica / Premii literare si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Joseph E. Stiglitz, Linda J Bilmes, si a fost publicata de editura Tehnica. Se poate cumpara cartea Razboiul de 3 trilioane de dolari prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Razboiul de 3 trilioane de dolari" este de 29.98 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Razboiul de 3 trilioane de dolari : Adevaratul cost al conflictului din Irak

Produse similare si recomandari

Soareci si oameni
John Steinbeck
34.99 RON
EUROPA
Tim Parks
39.89 RON
Jocul lui de Niro
Rawi Hage
39.89 RON
Crimele din Betleem
Matt Baynon Rees
25.07 RON
Vanatorul de jaguari
Lucius Shepard
39.90 29.90 RON
Pastorala americana
Philip Roth
44.95 RON
Memorii ale unui batran crocodil
Tennessee Williams
32.99 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Razboiul de 3 trilioane de dolari : Adevaratul cost al conflictului din Irak. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Joseph E. Stiglitz

Pe langa "Razboiul de 3 trilioane de dolari : Adevaratul cost al conflictului din Irak", autorul Joseph E. Stiglitz a publicat si Mecanismele globalizarii.

Linda J Bilmes

Deocamdata in afara de "Razboiul de 3 trilioane de dolari : Adevaratul cost al conflictului din Irak", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Linda J Bilmes.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter