Razboinicul viking

Razboinicul viking

Editura Nemira
27,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei: 2009; Nr. pagini: 340
Colectia: nemira jr.

Recenzie Razboinicul viking

Fiul unei capetenii si al unei printese, tanarul Halfdan s-a nascut sclav. Luptator de temut cu arcul si sageata, cunoscand secretele naturii, nu poate decat sa viseze la viata de razboinic. Dar tatal sau cade rapus de lovitura naprasnica a unui saxon, iar mama sa va plati un pret teribil pentru libertatea baiatului. Soarta lui este sa traiasca si sa ucida dupa legea armelor sa cunoasca gloria adevaratei fratii, dar si orori de neinchipuit. Caci un adevarat viking nu isi gaseste pacea decat in inima bataliei

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Razboinicul viking", publicata in 3 categorii, Carti cadou / Cadouri pentru copii, Carti pentru copii / Carti pentru copii, Beletristica / Literatura fantasy, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Judson Roberts si a fost publicata de editura Nemira. Se poate cumpara cartea Razboinicul viking prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Razboinicul viking" este de 27.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Razboinicul viking

Produse similare si recomandari

La rascruce
Crossley-Holland Kevin
29.90 RON
Aventurile lui Pinocchio
Carlo Collodi
59.90 RON
Piciul - Alphonse Daudet
Alphonse Daudet
8.91 RON
Atlasul lumii pentru copii
Colin Sale
75.99 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Razboinicul viking. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Judson Roberts

Pe langa "Razboinicul viking", autorul Judson Roberts a publicat si Dragonii Marilor.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter