La raul piedra am sezut si-am plins

La raul piedra am sezut si-am plins

Editura Humanitas
27,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

An aparitie: 2008; Ediție: Editia a II-a; Pagini: 216; Format: 13x20 cm; ISBN: 978-973-50-1959-4
Colectia: Paulo Coelho

Recenzie La raul piedra am sezut si-am plins

In toate povestile de dragoste exista intotdeauna ceva care ne apropie de eternitate si de esenta vietii, pentru ca povestile de dragoste contin toate tainele lumii. Ce se intampla insa atunci cand timiditatea impiedica o dragoste adolescentina sa infloreasca? Si ce se intampla cand, unsprezece ani mai tarziu, destinul ii reuneste pe indragostiti? Intre timp, pe ea viata a invatat-o sa fie puternica si sa-si ascunda sentimentele. Iar el a devenit un chipes indrumator spiritual – cu reputatia ca poate infaptui miracole – care a ales religia ca refugiu fata de conflictele sale interioare.
Impreuna, ei fac o calatorie care la inceput este plina de greutati, sentimentele de vinovatie si resentimentele iesind la suprafata dupa atatia ani. Dar langa raul Piedra, intr-un satuc din Pirineii francezi, stau de vorba despre marile intrebari ale vietii si reconsidera relatia speciala dintre ei.
La raul Piedra am sezut si am plans este un roman incantator, cu o naratiune poetica si transcendenta care reflecta toate tainele dragostei si ale vietii.
traducere de Pavel Cuila

Cartea "La raul piedra am sezut si-am plins" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura sud-americana si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Paulo Coelho si a fost publicata de editura Humanitas. Se poate cumpara cartea La raul piedra am sezut si-am plins prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "La raul piedra am sezut si-am plins" este de 27 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret La raul piedra am sezut si-am plins

Produse similare si recomandari

Toamna patriarhului
Gabriel Garcia Marquez
39.99 RON
Cronica unei morti anuntate
Gabriel Garcia Marquez
39.99 RON
Retorno 201
Guillermo Arriaga
29.90 RON
Generalul in labirintul sau
Gabriel Garcia Marquez
39.99 RON
A trai pentru a-ti povesti viata
Gabriel Garcia Marquez
49.99 RON
Povestea tarfelor mele triste
Gabriel Garcia Marquez
34.99 RON
Despre dragoste si alti demoni
Gabriel Garcia Marquez
32.98 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea La raul piedra am sezut si-am plins. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Paulo Coelho

Paulo Coelho a publicat inca 27 carti prezente in libraria noastra, La riul Piedra am sezut si am plins - Anticariat, Al cincilea munte, Al cincilea munte, Alchimistul, Alchimistul (audiobook), Brida, Diavolul si domnisoara Prym, Diavolul si domnisoara prym, Dragostea. Citate, Invingatorul este intotdeauna singur, Jurnalul unui mag, Jurnalul unui mag (audiobook), Manualul razboinicului luminii, Manualul razboinicului luminii, The alchemist, Unsprezece minute, Unsprezece minute (audiobook), Veronica se hotaraste sa moara, Veronika se hotaraste sa moara, Viata domnului de moliere, Viata. Citate, Vrajitoarea din Portobello, Vrajitoarea din Portobello, Walkiriile, Zahir, Zahir (audiobook), Zahir carte +cd, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter