Rataciri

Rataciri

Editura All
14,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Rataciri

Horaţiu Mălăele este recunoscut astăzi nu doar pentru rolurile magistral interpretate pe scenă şi pe platourile de filmare, ci şi ca grafician. Desenele şi caricaturile lui sunt foarte bine cunoscute. În volumul de faţă nu apar însă nici desene, nici interviuri.

Actorul şi graficianul îşi surprinde publicul cu o şarjă bine echilibrată de povestiri şi încercări literare. Şi, chiar dacă volumul este intitulat Rătăciri, cititorul va fi plăcut surprins să constate că autorul nu este deloc un rătăcit pe tărâmul literaturii.

Tot ce face Horaţiu Mălăele, atunci când nu e pur şi simplu excepţional, e de-a dreptul genial. Dovadă acest volum pe care l-am citit cu uimire şi admiraţie. Pe nerăsuflate. Ce mai pot să zic? - Radu Beligan

Cartea "Rataciri" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura romana si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Horatiu Malaele si a fost publicata de editura All. Se poate cumpara cartea Rataciri prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Rataciri" este de 14.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-724-451-2
Pagini: 88
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: horatiu malaele , rataciri

Pret Rataciri

Produse similare si recomandari

Blogstory
Nora Iuga
1.50 RON
Institutia moarta a postei
Ionut Chiva
12.00 RON
Barbat pe tocuri
Michel Martin
18.00 RON
Rataciri
Horatiu Malaele
14.90 RON
Rezistenta prin teatru
Dinu Kivu
29.98 RON
Versuri
Ion Minulescu
12.00 RON
Basme, nuvele, teatru
Barbu Stefanescu Delavrancea
6.54 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Rataciri. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Horatiu Malaele

Pe langa "Rataciri", autorul Horatiu Malaele a publicat si Horatiu despre Malaele.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter