Raspunsul lor.. da

Raspunsul lor.. da

Editura Amaltea
22,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Raspunsul lor.. da

Conflictul reprezinta o industrie in crestere. De aceea, in fiecare zi se negociaza cate ceva. Negociem chiar si atunci cand nu ne dam seama de asta si tot mai multe ocazii necesita implicarea intr-un astfel de proces. Indiferent de context - afaceri, politica sau familie - majoritatea deciziilor ajung sa fie luate astfel.

Desi negocieri au loc in fiecare zi, nu este usor sa te descurci onorabil. De nenumarate ori, strategiile standard ne lasa gustul amar al extenuarii sau instrainarii: fie ca este vorba de negocierea blanda sau dura, sau de alte strategii standard care pot fi catalogate a fi intre bland si dur, implica, fiecare, un troc intre a obtine ce ti-ai propus si a ramane in relatii bune cu oamenii.

Exista insa o alta metoda, o cale si blanda, si dura: negocierea principiala. Conceputa in cadrul Proiectului de Negociere Harvard, de catre experti care au participat la delicate negocieri internationale, si descrisa in paginile acestei carti-document, se traduce prin a decide asupra problemelor in functie de "meritele" lor.

Sugereaza ca trebuie sa urmaresti beneficii comune si, acolo unde interesele intra in conflict, sa insisti ca rezultatul sa se bazeze pe standarde juste, independente de vointa oricarei parti.

Cartea "Raspunsul lor.. da" a fost publicata in categoria Economie / Management si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 28.12.2017. A fost scrisa de Rogher Fisher, Bruce Patton, William Ury, si a fost publicata de editura Amaltea. Se poate cumpara cartea Raspunsul lor.. da prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Raspunsul lor.. da" este de 22 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2009
Format: carte
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Raspunsul lor.. da

Produse similare si recomandari

Realitatea in afaceri
Guy Kawasaki
49.00 RON
Managementul Operatiunilor. Editia a V - a
Nigel Slack, Robert Johnston, Stuart Chambers
170.00 RON
Psihosociologia manageriala
Elvira Nica
48.00 RON
Cum sa devii manager de succes
Michael Morris
18.53 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Raspunsul lor.. da. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Rogher Fisher

Deocamdata in afara de "Raspunsul lor.. da", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Rogher Fisher.

Bruce Patton

Pe langa "Raspunsul lor.. da", autorul Bruce Patton a publicat si Comunicarea defectuoasa. Abordarea eficienta a discutiilor.

William Ury

Deocamdata in afara de "Raspunsul lor.. da", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului William Ury.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter