Rapirea : Cele noua vieti ale lui Chloe King. Cartea a doua

Rapirea : Cele noua vieti ale lui Chloe King. Cartea a doua

Editura Leda
34,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Volumul 2 din seria Cele noua vieti ale lui Chloe King

Recenzie Rapirea : Cele noua vieti ale lui Chloe King. Cartea a doua

Pentru Chloe King, viaţa devine din ce în ce mai palpitantă. Ea nu este nicidecum o adolescentă oarecare, iar faptul că se dovedeşte a fi descendenta unei rase mitice de feline o transformă în ţinta principală a războinicilor din Ordinul A Zecea Lamă.

O povară greu de dus pentru o fată de şaisprezece ani, dar destinul ei este pecetluit şi trebuie să se împlinească. Ea este Aleasa şi trebuie să-şi salveze semenii, chiar cu preţul sacrificiului suprem. Dar să nu uităm că are nouă vieţi!

ELIZABETH J. BRASWELL este o autoare americană  de urban fantasy. S-a născut la Birmingham (Marea Britanie) şi a studiat la Brown University (SUA). Meseria ei de bază este ingineria, dar are şi o licenţă în egiptologie. O perioadă a lucrat ca inginer, apoi producător de jocuri video, după care s-a dedicat în întregime scrisului. Îşi semnează cărţile cu diverse pseudonime – Liz Braswell, Celia Thomson, J.B. Stephens, Tracy Lynn, E.J. Braswell.

Volumele ei s-au bucurat de un deosebit succes în rândul tinerilor cititori. Până în prezent a publicat seriile Cele nouă vieţi ale lui Chloe King (acum şi un serial produs de ABC Family) şi The Big Empty, romanele Snow şi  Rx,  precum şi povestiri horror în revista Amazing Stories. Locuieşte la New York, este căsătorită şi are un copil.

Cartea "Rapirea" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura fantasy si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Liz Braswell si a fost publicata de editura Leda. Se poate cumpara cartea Rapirea prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Rapirea" este de 34.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-102-439-4
Pagini: 288
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Rapirea : Cele noua vieti ale lui Chloe King. Cartea a doua

Produse similare si recomandari

Abarat
Clive Barker
59.99 RON
Zori de zi
Stephenie Meyer
54.99 RON
Anticarul
Julian Sanchez
34.90 RON
Blestemul din Swoon
Nina Malkin
39.90 RON
Dragonul renegat vol. IV Tara Duncan
Sophie Audouin-Mamikonian
54.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Rapirea : Cele noua vieti ale lui Chloe King. Cartea a doua. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Liz Braswell

Pe langa "Rapirea : Cele noua vieti ale lui Chloe King. Cartea a doua", autorul Liz Braswell a publicat si Caderea : Cele noua vieti ale lui Chloe King. Cartea intai, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Cele noua vieti ale lui Chloe King

Rapirea : Cele noua vieti ale lui Chloe King. Cartea a doua
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter