Raporturile patrimoniale dintre soti : la confluenta dispozitiilor Codului familiei si ale Noului Cod civil

Raporturile patrimoniale dintre soti : la confluenta dispozitiilor Codului familiei si ale Noului Cod civil

55,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Raporturile patrimoniale dintre soti : la confluenta dispozitiilor Codului familiei si ale Noului Cod civil

Familia reprezinta scopul casatoriei, ca uniune liber consimtita intre un barbat si o femeie. De aceea, nasterea, dezvoltarea si consolidarea raporturilor de familie constituie continutul casatoriei, motivul determinant si necesar al incheierii acesteia. Continutul relatiilor care se nasc intre soti in timpul casatoriei este alcatuit si din raporturile patrimoniale, acestea constituind baza existentei, dezvoltarii si consolidarii familiei.

Lucrarea, abordand exhaustiv problematica subiectului, reliefeaza, prin valorificarea unei impresionante surse bibliografice, asemanarile, dar si deosebirile dintre dispozitiile Codului familiei si cele ale Noului Cod civil, aceste aspecte fiind tratate „in oglinda”. Tratarea in aceasta maniera a problematicii raporturilor patrimoniale dintre soti, respectiv prin realizarea unui permanent paralelism intre dispozitiile Codului familiei si cele ale Noului Cod civil, este justificata de faptul ca multe dintre afirmatiile doctrinei si jurisprudentei, in legatura cu unele aspecte prevazute de Codul familiei, isi vor pastra actualitatea si pe toata durata de aplicare a Noului Cod civil, studiul acestora fiind astfel tot atat de util si sub imperiului noului act normativ.

Cartea "Raporturile patrimoniale dintre soti" a fost publicata in categoria Drept si legislatie / Dreptul familiei si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Cristina Ramona Duta si a fost publicata de editura Universul Juridic. Se poate cumpara cartea Raporturile patrimoniale dintre soti prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Raporturile patrimoniale dintre soti" este de 55 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: iunie 2012
ISBN: 978-973-127-777-6
Pagini: 552
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: codul familie , noul cod civil , raporturi patrimoniale

Pret Raporturile patrimoniale dintre soti : la confluenta dispozitiilor Codului familiei si ale Noului Cod civil

Produse similare si recomandari

Dreptul familiei
Bacaci Alexandru, Dumitrache Viorica Claudia, Hageanu Cristina Codruta
54.90 RON
Dreptul familiei. Editia 2
Florian Emese
59.90 RON
Conventia matrimoniala potrivit noului Cod civil
Nadia-Cerasela Anitei
23.00 RON
Drept civil. Partea generala conform Noului Cod Civil
Ernest Lupan, Szilard Sztranyiczki, Emod Veress, Rikhard-Arpad Pantilimon
52.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Raporturile patrimoniale dintre soti : la confluenta dispozitiilor Codului familiei si ale Noului Cod civil. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Cristina Ramona Duta

Deocamdata in afara de "Raporturile patrimoniale dintre soti : la confluenta dispozitiilor Codului familiei si ale Noului Cod civil", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Cristina Ramona Duta.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter