Radiografia unei tradari. Cazul colonelului Alexandru D. Sturdza

Radiografia unei tradari. Cazul colonelului Alexandru D. Sturdza

Editura Militara
23,48 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Radiografia unei tradari. Cazul colonelului Alexandru D. Sturdza

„Cazul Sturdza” a rămas un subiect delicat şi complex pentru istoriografia românească. Pe bata unor surse inedite, coroborate cu informaţii deja cunoscute, această carte prezintă câteva documente deosebit de importante pentru analiza personalităţii omului şi militarului Alexandru D. Sturdza care văd pentru prima dată lumina tiparului: Jurnalul său din campania anului 1916, Stenograma procesului intentat colonelului Sturdza pentru trădare, precum şi Declaraţia lui din 1920, în care revenea asupra actului său din ianuarie 1917 pentru a-l explica conaţionalilor.

Cartea "Radiografia unei tradari. Cazul colonelului Alexandru D. Sturdza" a fost publicata in categoria Istorie / Istoria romanilor si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Maria Georgescu, Petre Otu, si a fost publicata de editura Militara. Se poate cumpara cartea Radiografia unei tradari. Cazul colonelului Alexandru D. Sturdza prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Radiografia unei tradari. Cazul colonelului Alexandru D. Sturdza" este de 23.48 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-973-32-0880-8
Pagini: 378
Format: 17,5 x 24,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Radiografia unei tradari. Cazul colonelului Alexandru D. Sturdza

Produse similare si recomandari

Romania si comunismul
Dinu C. Giurescu, Ilarion Tiu, Alexandru Stefanescu
79.90 RON
Sate si preoti din Ardeal
Nicolae Iorga
9.81 RON
Golgota romaneasca
Dumitru Covalciuc, Liliana Corobca
25.07 RON
Povestea vietii mele. Set 3 volume
Maria Regina Romaniei
86.99 RON
Maresalul Malinovski - Ostasul patriei
Anatoli Marcenko
65.00 RON
Viata tatalui meu, generalul Ioan Dragalina
Virgil Alexandru Dragalina
25.49 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Radiografia unei tradari. Cazul colonelului Alexandru D. Sturdza. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Maria Georgescu

Maria Georgescu a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, Chimia liantilor anorganici, Introducere in cultura bizantina, Istoria Bizantului.

Petre Otu

Petre Otu a publicat inca 6 carti prezente in libraria noastra, 100 de mari batalii din istoria Romaniei, De o varsta cu independenta : De la Regimentul 15 "Razboieni" la Brigada 15 Mecanizata "Podu Inalt" , Gheorghe I. Bratianu. Istorie si politica, Maresalul Constantin Prezan : Vocatia datoriei, Pace si razboi in spaţiul romanesc : Secolul al XX-lea, Reforma militara si societatea in Romania (1878-2008), dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter