Radiestezia pentru toti

Radiestezia pentru toti

Editura Teora
14,94 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Radiestezia pentru toti

Vindecare. Comori ascunse. Echilibru si fericire.
Descoperiti numeroasele modalitati in care v-ar putea ajuta radiestezia, apoi puneti-le in practica.
Cartea va ofera instructiuni si sfaturi adecvate pentru a practica radiestezia in medicina, arheologie, in domeniul paranormal si pentru autoperfectionare.

Cartea "Radiestezia pentru toti" a fost publicata in categoria Paranormal / Energetica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Richard Webster si a fost publicata de editura Teora. Se poate cumpara cartea Radiestezia pentru toti prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Radiestezia pentru toti" este de 14.94 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Radiestezia pentru toti

Produse similare si recomandari

Magul din Java
Kosta Danaos
16.00 RON
Energia tahionica
Gabriel Cousens, David Wagner
15.00 RON
Codul divin al vietii
Kazuo Murakami
25.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Radiestezia pentru toti. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Richard Webster

Richard Webster a publicat inca 7 carti prezente in libraria noastra, Feng Shui la serviciu , Feng shui pentru gradina, Autocunoastere si vindecarea spiritului, Feng shui - 101 sfaturi pentru a va aduce fericirea in casa, Feng Shui pentru apartament, Feng shui pentru dragoste si romantism, Feng Shui pentru succes si fericire, dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter