Rabdarea lui Maigret

Rabdarea lui Maigret

Editura Polirom
19,95 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Volumul 57 din seria Maigret

Recenzie Rabdarea lui Maigret

Maigret ii supravegheaza de multi ani pe batrinul Manuel Palmari, pe care il banuieste ca e seful unei bande de hoti de bijuterii, si pe Aline, amanta si singurul sau contact cu lumea din afara dupa ce a ramas invalid.

Palmari este insa ucis, iar comisarul incearca sa stabileasca rolul pe care l-ar fi putut juca in aceasta poveste Fernand Barillard, prieten al victimei si amantul lui Aline, sotia sa Mina si bunicul surdo-mut al acesteia, Jef Claes.

Ce legaturi si ce conflicte exista intre aceste personaje?

"O cunoscuse înlăcrimată, ca o femelă sfîşiată de durere sau ca o actriţă care juca atît de bine durerea, încît se lăsase înşelat. Nu mai era decît..." Continuare...

"Avea întotdeauna necazuri la comisariate, pentru că nu putea să furnizeze actele necesare întocmirii unei cărţi de identitate. O dată, l-au trimis la nu ştiu ce azil, pentru că-1..." Continuare...

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Rabdarea lui Maigret", publicata in 3 categorii, Beletristica / Literatura fantasy, Beletristica / Literatura franceza, Beletristica / Romane politiste, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Georges Simenon si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Rabdarea lui Maigret prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Rabdarea lui Maigret" este de 19.95 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-46-2443-0
Pagini: 200
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Rabdarea lui Maigret

Produse similare si recomandari

Abarat
Clive Barker
59.99 RON
Zori de zi
Stephenie Meyer
54.99 RON
Anticarul
Julian Sanchez
34.90 RON
Blestemul din Swoon
Nina Malkin
39.90 RON
Dragonul renegat vol. IV Tara Duncan
Sophie Audouin-Mamikonian
54.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Rabdarea lui Maigret. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Georges Simenon

Georges Simenon a publicat inca 12 carti prezente in libraria noastra, Cainele galben, Craciunul lui Maigret, Ecluza nr. 1, Maigret calatoreste, Maigret isi pierde cumpatul, Maigret si fantoma, Maigret si hotul lenes, Maigret si informatorul, Maigret si vagabondul, Pietr Letonul, Pivnitele hotelului Majestic, Prietenul meu Maigret.

Maigret

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter