Quo Vadis. Editie noua

Quo Vadis. Editie noua

Editura Gramar
15,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Quo Vadis. Editie noua

Scris intre luna martie a anului 1895 si luna februarie 1896, publicat in foileton, pe masura ce capitolele viitoarelor volume prindeau contur, in trei periodice poloneze de larga raspandire si tradus concomitent in limba franceza, romanul avea sa apara sub forma de carte la mijlocul anului 1896. Reeditat de mai multe ori in limba polona, va atinge in urmatorii doi-trei ani tiraje uriase in America, in Franta, Italia, Rusia, Anglia, Germania etc.

"Speriaţi, câinii statură la început locului, neîndrăznind să-i atace, simţind că, sub pieile acelea de animale, sunt oameni. Dar, asmuţiţi de furia gloatei, începură..." Continuare...

"Timp de câteva zile, Chilon nu se mai văzu. Vinicius, dimpotrivă: căuta întruna pe Ligia, mai ales de când îi spusese Acteea că-1 iubeşte. Disperarea lui era că nu..." Continuare...

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Quo Vadis. Editie noua", publicata in 2 categorii, Beletristica / Literatura universala, Beletristica / Literatura clasica, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Henry Sienkiewicz si a fost publicata de editura Gramar. Se poate cumpara cartea Quo Vadis. Editie noua prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Quo Vadis. Editie noua" este de 15 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2009
ISBN: 978-973-1973-52-4
Pagini: 170
Format: 14,5 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Quo Vadis. Editie noua

Produse similare si recomandari

Ardoare
Lily Prior
29.90 RON
Romeo si Julieta
William Shakespeare
11.00 RON
Vertigo
Umberto Eco
149.90 RON
Crime si criminali celebri
Martin Edwards
45.00 RON
Tatal lui Simon si alte nuvele
Guy De Maupassant
10.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Quo Vadis. Editie noua. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Henry Sienkiewicz

Pe langa "Quo Vadis. Editie noua", autorul Henry Sienkiewicz a publicat si Cavalerii teutoni.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter