Quilling-tehnica spiralarii hartiei. Editia a II - a - Idei Creative vol. 38

Quilling-tehnica spiralarii hartiei. Editia a II - a - Idei Creative vol. 38

Editura Casa
12,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Volumul 38 din seria Idei creative

Recenzie Quilling-tehnica spiralarii hartiei. Editia a II - a - Idei Creative vol. 38

Chiar dacă la noi nu este încă foarte răspândită, tehnica spiralării fâşiilor de hârtie sau quilling este cunoscută şi utilizată de secole.

Ce presupune această tehnică? Fâşiile de hârtie se spiralează cu o unealtă simplă, li se dau diferite forme, apoi se lipesc. Cu această tehnică se pot decora cutii, panglici, felicitări, etc.

În această carte se găsesc modele pentru fiecare anotimp, astfel atât mesele de Paşti, petrecerile în aer liber din timpul verii, serile de toamnă, cât şi sărbătorile de iarnă se pot înveseli cu decoraţiuni pentru mesele festive sau pentru ferestre.

Cartea "Quilling-tehnica spiralarii hartiei. Editia a II - a - Idei Creative vol. 38" a fost publicata in categoria Ghiduri si carti practice / Ghiduri si carti practice si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Margarete Vogelbacher si a fost publicata de editura Casa. Se poate cumpara cartea Quilling-tehnica spiralarii hartiei. Editia a II - a - Idei Creative vol. 38 prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Quilling-tehnica spiralarii hartiei. Editia a II - a - Idei Creative vol. 38" este de 12.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 9786068189468
Pagini: 32
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Quilling-tehnica spiralarii hartiei. Editia a II - a - Idei Creative vol. 38

Produse similare si recomandari

Sisteme de irigare
Jan Tuma
39.90 RON
Fara risc nu exista castig
Roger Fritz
21.00 RON
Fotografia de natura cu aparatul foto digital
Enczi Zoltan, Richard Keating
57.90 RON
Masti pictate - Idei Creative vol. 6
E. Schlitt, N. Wolfganger Von Kleist
12.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Quilling-tehnica spiralarii hartiei. Editia a II - a - Idei Creative vol. 38. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Margarete Vogelbacher

Pe langa "Quilling-tehnica spiralarii hartiei. Editia a II - a - Idei Creative vol. 38", autorul Margarete Vogelbacher a publicat si Quilling - tehnica spiralarii hartiei - Idei Creative vol. 38.

Idei creative

Quilling-tehnica spiralarii hartiei. Editia a II - a - Idei Creative vol. 38
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter