Quick & Easy : Masajul facial

Quick & Easy : Masajul facial

Editura All
24,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

ISBN: 973-571-663-9;Nr. pagini: 128

Recenzie Quick & Easy : Masajul facial

In aceasta carte, renumita profesoara de masaj Beata Aleksandrowicz va prezinta sedinte linistitoare de 5 minute pe care le poate face oricine, oricand si oriunde.

Daca aveti nevoie dimineata cand va treziti de un masaj care sa va invioreze intreaga fata, sau daca va dor ochii din cauza lucrului in fata ecranului computerului, sau va pregatiti pentru o intalnire, sau daca doriti sa indepartati semnele de imbatranire din jurul fruntii, ochilor si gurii, aici gasiti solutii care va pot ajuta sa va relaxati si sa va reenergizati.

Acesta este, intr-adevar, un masaj facial rapid si usor!

Urmati pas cu pas instructiunile pentru a va masa singur, partenerul, sau prietenii chiar daca nu ati mai facut-o niciodata pana acum. Aici descoperiti masaje eficiente in viata dumneavosatra de zi cu zi si tipuri de masaje pe care le puteti face oriunde.

Cartea prezinta un sistem de inchidere cu magnet.

 

Beata Aleksandrowicz este un recunoscut mogul al masajului si autor de editoriale la Sunday Telegraph; s-a specializat in tehnica masajului in ultimii 10 ani. Este coproprietara a trei centre Pure Massage din Londra si organizeaza in mod regulat workshopuri. Este autoarea cartii Quick & Easy  Masajul.

Cartea "Quick & Easy" a fost publicata in categoria Medicina / Medicina pentru toti si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 27.12.2017. A fost scrisa de Beata Aleksandrowicz si a fost publicata de editura All. Se poate cumpara cartea Quick & Easy prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Quick & Easy" este de 24.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Quick & Easy : Masajul facial

Produse similare si recomandari

Colesterolul
Dr. Pierre Ambrosi
11.99 RON
Ai grija de copilul tau
Robert H. Pantell, James F. Fries, Donald M. Vickery
59.90 RON
Flora medicinala a Romaniei
Gheorghe Mohan
79.90 RON
Abuzul si toxicodependenta
Daniela Baconi, Dan Balalau, Pavel Abraham
56.68 RON
Cartea retetelor pentru bebelusi si copii
Bridget Wardley, Judy More
59.90 RON
Copilul meu  (aproape) adolescent
Evi Crotti, Alberto Magni
14.90 RON
Sanatatea femeii in intelepciunea chineza
Xiaolan Zhao, Kanae Kinoshita
29.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Quick & Easy : Masajul facial. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Beata Aleksandrowicz

Pe langa "Quick & Easy : Masajul facial", autorul Beata Aleksandrowicz a publicat si Quick & Easy : Masajul, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter