Puterea extraordinara a subconstientului tau

Puterea extraordinara a subconstientului tau

Editura Deceneu
15,26 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Puterea extraordinara a subconstientului tau

Aceastã carte îsi propune sã explice modul în care omul trebuie sã gândeascã, precum si imaginile benefice ce trebuiesc cultivate cu perseverentã în minte, pentru a crea si transforma propriul sãu destin. Sunt prezentate aici tehnici adecvate care permit fiintei umane sã se branseze la puterea colosalã a subconstientului ei, oferindu-i sansa sã obtinã tot ceea ce doreste.

"Teama firească şi teama patologică Se spune că omul se naşte cu frica de două lucruri: de zgomot şi de cădere. Acestea ne sunt date de către natură ca nişte sisteme de alarmă care fac..." Continuare...

"Cum să devenim mai fericiţi William James, tatăl psihologiei moderne americane, afirma că cea mai mare descoperire a secolului în acest domeniu nu a fost făcută încă. îndrăznim..." Continuare...

Cartea "Puterea extraordinara a subconstientului tau" a fost publicata in categoria Paranormal / Paranormal si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Joseph Murphy si a fost publicata de editura Deceneu. Se poate cumpara cartea Puterea extraordinara a subconstientului tau prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Puterea extraordinara a subconstientului tau" este de 15.26 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Puterea extraordinara a subconstientului tau

Produse similare si recomandari

Clepsidra cu pasi
Tristan
19.00 RON
Calatorii in afara corpului
Robert A Monroe
27.00 RON
Stiinta contra paranormal?
Radu Olinescu
17.51 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Puterea extraordinara a subconstientului tau. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Joseph Murphy

Joseph Murphy a publicat inca 4 carti prezente in libraria noastra, Descopera puterea cosmica din tine, Practica gandirii pozitive, Secretele prosperitatii, Trezirea puterii vindecatoare.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter