Puterea vindecatoare a bolii (Boala ca drum) : Importanta si semnificatia simptomelor bolii

Puterea vindecatoare a bolii (Boala ca drum) : Importanta si semnificatia simptomelor bolii

Editura Adevar Divin
24,00 Lei

Info

Numar de pagini : 354; Format : 13 x 20 cm; ISBN : 978-973-88591-3-5

Recenzie Puterea vindecatoare a bolii (Boala ca drum) : Importanta si semnificatia simptomelor bolii

Thorwald Dethlefsen, psiholog umanist holistic şi medicul Ruediger Dahlke ne arată, prin această operă deschizătoare de drum, o cale înspre o mai profundă înţelegere a bolii.

Astfel, autorii îşi propun să ne arate ceea ce vor să ne spună infecţiile, durerile de cap, accidentele, durerile de inimă sau stomac, dar şi marile suferinţe încă situate în domeniul tabuului, cum ar fi cancerul şi SIDA.

Căci toate simptomele au un sens mai profund pentru viaţa noastră: ele ne intermediază mesaje valoroase din domeniul sufletesc. Înţelegerea diferitelor simptome maladive deschide fiecăruia dintre noi o nouă cale, mai bună, de a se găsi pe sine însuşi.

Cartea conţine un registru cu numele romanesc al bolilor şi un tabel sinoptic al corespondenţei dintre părţile corpului, cu organele sale şi sensul lor simbolic.

"Mulţi oameni reacţionează foarte uluiţi atunci când accidentele sunt interpretate în acelaşi mod în care se procedează cu celelalte maladii. Se crede că accidentele ar fi cu..." Continuare...

"Articulaţiile Articulaţiile asigură mobilitatea omului.  Multe dintre simptomele care pot apărea la articulaţii duc la inflamaţie şi durere, cu limitarea mişcărilor datorată acestora,..." Continuare...

Cartea "Puterea vindecatoare a bolii (Boala ca drum)" a fost publicata in categoria Medicina / Medicina alternativa si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 15.03.2014. A fost scrisa de Thorwald Dethlefsen, Ruediger Dahlke, si a fost publicata de editura Adevar Divin. Se poate cumpara cartea Puterea vindecatoare a bolii (Boala ca drum) prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Puterea vindecatoare a bolii (Boala ca drum)" este de 24 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Puterea vindecatoare a bolii (Boala ca drum) : Importanta si semnificatia simptomelor bolii

Produs indisponibil

Cartea nu se mai gaseste pe stocul nostru si nici pe stocul furnizorilor nostri. Cel mai probabil, cartea a fost complet epuizata, asa ca va recomandam sa alegeti un produs care este pe stoc.

Produse similare si recomandari

Plante pentru sanatate
Jethro Kloss
67.50 RON
Boli, leacuri si plante de leac
George Bujoreanu
12.00 RON
Uleiurile esentiale - Aromaterapia
Danielle Huard
19.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Puterea vindecatoare a bolii (Boala ca drum) : Importanta si semnificatia simptomelor bolii. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Thorwald Dethlefsen

Deocamdata in afara de "Puterea vindecatoare a bolii (Boala ca drum) : Importanta si semnificatia simptomelor bolii", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Thorwald Dethlefsen.

Ruediger Dahlke

Pe langa "Puterea vindecatoare a bolii (Boala ca drum) : Importanta si semnificatia simptomelor bolii", autorul Ruediger Dahlke a publicat si Boala ca sansa . Cum sa descifram mesajul ascuns al bolii.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter