Puterea vindecatoare a aurei : Cum sa folositi energia spirituala pentru sanatatea fizica si starea de bine

Puterea vindecatoare a aurei : Cum sa folositi energia spirituala pentru sanatatea fizica si starea de bine

Editura Curtea Veche
30,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Biblioterapia

Recenzie Puterea vindecatoare a aurei : Cum sa folositi energia spirituala pentru sanatatea fizica si starea de bine

Clarvăzătorii văd dincolo de aparenţe, pot detecta aura unui om şi îi pot stabili starea de sănătate privind doar spectrul de culori al acesteia. Ba mai mult, pot diagnostica boala şi identifica motivul pentru care a apărut.

Barbara Y. Martin descrie o serie de afecţiuni şi explică cum pot fi vizualizate în aura unui om, prezentând cititorilor rugăciuni de meditaţie specifice, cu ajutorul cărora se poate ajunge la vindecare.

Cartea cuprinde ilustraţii care facilitează înţelegerea subiectului, astfel încât vă veţi putea familiariza cu felul în care se văd sănătatea şi boala în aura unui om, cu modul în care pot fi vizualizate aurele organelor şi ale celulelor, cu detalii extraordinare despre chakre şi despre rolul lor în vindecare. Totodată, veţi afla cum vă ajută corpul astral să vă menţineţi sănătatea, care este principala cauză a bolilor şi cum o puteţi contracara. Veţi putea identifica rădăcinile spirituale ale bolilor fizice, veţi înţelege cum dezamăgirea poate provoca un atac de cord, iar frustrarea poate fi motivul apariţiei unei boli de ficat.

Puterea vindecătoare a aurei reprezintă un instrument util care vă poate ajuta să vă eliberaţi de stres, să vă impulsionaţi vitalitatea şi să vă armonizaţi toate aspectele vieţii, pentru a ajunge la echilibru.

Autor recunoscut de talie internaţională şi specialist în domeniul aurei, Barbara Y. Martin este una dintre clarvăzătoarele de frunte şi un profesor spiritual marcant al zilelor noastre. Cunoscută sub numele de „Mozart al metafizicii“, Barbara s-a născut cu darul de a vedea aura în toate subtilităţile ei. Ca vindecător, Barbara poate efectiv vedea dimensiunile spirituale ale sănătăţii şi ale bolii în corp.

A predat în faţa a mii de oameni din întreaga lume, învăţându-i cum să îşi îmbunătăţească viaţa şi sănătatea lucrând cu aura. Cea mai apreciată carte a Barbarei, Change Your Aura, Change Your Life, a primit premiul Reader Preference Editor’s Choice şi este acum publicată  în 30 de ţări. Ea locuieşte în Los Angeles, California, unde este cofondator  al Institutului de Arte Spirituale, o corporaţie educaţională nonprofit dedicată promovării sănătăţii şi dezvoltării spirituale.

Dimitri Moraitis s-a specializat iniţial în producţia de film şi de televiziune şi a obţinut o vastă experienţă în industria de divertisment şi publicitate ca producător, scenarist şi regizor. A primit o serie de premii şi distincţii, inclusiv o nominalizare la Premiile Oscar pentru filmul său de scurtmetraj Don’t Let It Bother You.

Dimitri este un vorbitor elocvent pe teme legate de aură, lucrând cu Barbara Martin şi cu câmpurile de energie umană timp de peste  20 de ani. Este un vindecător spiritual de succes şi a colaborat cu Barbara  la Change Your Aura, Change Your Life. Este cofondator şi director executiv la Institutul de Arte Spirituale, participă la workshopuri şi predă cursuri  în cadrul institutului.

Cartea "Puterea vindecatoare a aurei" a fost publicata in categoria Religie si teologie / Spiritualitate si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Barbara Y. Martin, Dimitri Moraitis, si a fost publicata de editura Curtea Veche. Se poate cumpara cartea Puterea vindecatoare a aurei prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Puterea vindecatoare a aurei" este de 30 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-606-588-228-7
Pagini: 368
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Puterea vindecatoare a aurei : Cum sa folositi energia spirituala pentru sanatatea fizica si starea de bine

Produse similare si recomandari

Dao, Marele Luminator
Huai Nan Zi
20.00 RON
Activarea chakrei inimii
Florin Lowndes
23.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Puterea vindecatoare a aurei : Cum sa folositi energia spirituala pentru sanatatea fizica si starea de bine. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Barbara Y. Martin

Deocamdata in afara de "Puterea vindecatoare a aurei : Cum sa folositi energia spirituala pentru sanatatea fizica si starea de bine", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Barbara Y. Martin.

Dimitri Moraitis

Deocamdata in afara de "Puterea vindecatoare a aurei : Cum sa folositi energia spirituala pentru sanatatea fizica si starea de bine", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Dimitri Moraitis.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter