Puterea premonitiilor. Cunoasterea viitorului iti poate schimba viata

Puterea premonitiilor. Cunoasterea viitorului iti poate schimba viata

Editura Lifestyle
35,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Trebuie sa stii

Recenzie Puterea premonitiilor. Cunoasterea viitorului iti poate schimba viata

Oricine este interesat sa afle despre intelesurile profunde ale existentei noastre trebuie sa citeasca aceasta carte. - Deepak Chopra

Puterea premonitiilor prezinta lumea stiintei si a cercetarilor care atesta capacitatea umana de a cunoaste viitorul. Experimentele demonstreaza ca fiintele umane au darul de a cunoaste ceea ce urmeaza sa sa intample, tot asa cum pot vedea, pipai, auzi si gandi.

Dossey foloseste descoperiri de ultima ora ale stiintei pentru a dovedi valoarea a ceva ce, multa vreme, a fost considerat apanajul sarlatanilor cu preocupari mistice, dar si pentru a le arata cititorilor cum isi pot cultiva abilitatile naturale. Este o carte pentru mintea scepticului, dar si pentru inima celui care are mintea deschisa - pentru ca autorul poseda rara calitate de a fi una si cealalta.

"Aş putea să evit aceste surse de informaţie, dar sunt legat de ele. îmi explic nevoia de a cunoaşte vremea în milioane de feluri. Călătoresc mult; trebuie să anticipez întârzierile..." Continuare...

"Acum şaisprezece secole, Sfântul Augustin şi-a exprimat frustrarea legată de timp, spunând: „Ce este, atunci, timpul? Dacă nimeni nu îmi pune această întrebare, ştiu;..." Continuare...

Cartea "Puterea premonitiilor. Cunoasterea viitorului iti poate schimba viata" a fost publicata in categoria Paranormal / Paranormal si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 28.12.2017. A fost scrisa de Dr. Larry Dossey si a fost publicata de editura Lifestyle. Se poate cumpara cartea Puterea premonitiilor. Cunoasterea viitorului iti poate schimba viata prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Puterea premonitiilor. Cunoasterea viitorului iti poate schimba viata" este de 35 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-606-92805-6-0
Pagini: 362
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Puterea premonitiilor. Cunoasterea viitorului iti poate schimba viata

Produse similare si recomandari

Copiii de cristal
Doreen Virtue
6.00 RON
Pasind intre lumi
Gregg Braden
30.00 RON
Certitudini, imboldul
Stuart Wilde
18.00 RON
Sfidarea paranormalului
Beatrice Kiseleff
5.00 RON
Acelasi suflet, multe trupuri
Brian L. Weiss
18.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Puterea premonitiilor. Cunoasterea viitorului iti poate schimba viata. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Dr. Larry Dossey

Deocamdata in afara de "Puterea premonitiilor. Cunoasterea viitorului iti poate schimba viata", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Dr. Larry Dossey.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter