Puterea gandului carduri

Puterea gandului carduri

Editura Adevar Divin
30,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Puterea gandului carduri

Numărul de cartonaşe: 64 cu mesaje minunate de natură motivaţională, inspiraţională, pozitive, benefice

„Dragi prieteni,

Aceste carduri sunt rezultatul „afirmaţiilor” pe care obişnuiam să le dau clienţilor mei, pentru a-i ajunta să-şi găsească puterea interioară atunci când lucrau la probleme care variau de la respectul de sine până la dragoste, prosperitate şi iubire.

Aşează aceste carduri în casa ta, la servici, în maşină... sau dă-le prietenilor şi familiei. Citeşte unul nou în fiecare dimineaţă şi priveşte cum ziua ta se desfăşoară fără efort şi plină de viaţă.

Afirmaţiile sunt ca nişte seminţe proaspăt plantate. Durează o vreme până când sămânţa devine plantă. La fel este şi cu afirmaţiile – durează o vreme de la prima declaraţie până la demonstraţia finală. Aşadar, ai răbdare.”- Louise L. Hay

Cartea "Puterea gandului carduri" a fost publicata in categoria Religie si teologie / Spiritualitate si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Louise L. Hay si a fost publicata de editura Adevar Divin. Se poate cumpara cartea Puterea gandului carduri prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Puterea gandului carduri" este de 30 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: ianuarie 2012
ISBN: 978-606-8080-41-3
Format: 10 x 10 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Puterea gandului carduri

Produse similare si recomandari

Dao, Marele Luminator
Huai Nan Zi
20.00 RON
Activarea chakrei inimii
Florin Lowndes
23.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Puterea gandului carduri. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Louise L. Hay

Louise L. Hay a publicat inca 8 carti prezente in libraria noastra, Afirmatiile pozitive : Experimenteaza chiar acum tot ce poate fi mai bun in viata, Iubeste-te pe tine insuti si vindeca-ti viata : Manual de aplicatii practice, Meditatii pentru a-ti vindeca viata, Pot face acest lucru : Cum poti folosi puterea afirmatiilor pentru a-ti schimba viata, Poti sa-ti vindeci viata, Puterea este in interiorul tau, Tu iti poti crea o viata de exceptie, Vindeca-ti corpul.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter