Puterea aprecierii

Puterea aprecierii

29,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei: 2009; Numar pagini: 200; ISBN: 978-606-92057-2-3

Recenzie Puterea aprecierii

Concentraza-te pe lucrurile bune

Mike Robbins, autorul acestei lucrari, ne explica modul in care un simplu act de recunostinta ne poate schimba intreaga viata. Traim intr-o cultura care se axeaza pe „lucrurile rele”. Suntem bombardati in mod constant cu mesaje negative venite din partea mass-mediei, din publicitate, din partea politicienilor si chiar a celor apropiati. Ba mai mult, majoritatea suntem atat de critici cu noi insine incat devenim cei mai mari dusmani ai nostri. Cartea de fata ofera un plan pentru disiparea norilor negativismului care ne inconjoara. In prima parte, autorul analizeaza efectele pe care cultura negativismului si a fricii in care traim le au asupra noastra: oamenii ajung sa se izoleze unii de altii si sa nu mai vada lucrurile bune din viata lor sau partile bune din ceilalti. In partea a doua ne sunt explicate cele cinci principii ale aprecierii (fii recunoscator, foloseste cuvinte pozitive etc.), iar in partea a treia ne arata cum sa punem in practica aceste principii („conteaza nu ceea ce stim, ci ceea ce facem”); ba mai mult, autorul ofera cititorilor sai de-a lungul intregii carti seturi de exercitii si „practici pozitive” pentru a putea utiliza zilnic puterea aprecierii.

„Lucrarea de fata ne arata care sunt secretele unei atitudini de recunostinta fata de viata noastra, fara sa fie nevoie sa recurgem la trucuri obositoare sau la actiuni nesabuite. Mike Robbins ofera o abordare proaspata a sarcinii stravechi prin care incercam sa invatam in ce consta o viata plina de iubire.“
- Lisa Earle McLeod, editorialist si coautor al lucrarii Forget Perfect

Cartea "Puterea aprecierii" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura universala si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Mike Robbins si a fost publicata de editura Amsta Publishing. Se poate cumpara cartea Puterea aprecierii prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Puterea aprecierii" este de 29 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Puterea aprecierii

Produse similare si recomandari

Tragedie in trei acte
Agatha Christie
22.99 RON
Hume
Alfred Ayer
14.90 RON
Spre far. Editie 2011
Virginia Woolf
22.90 RON
Vicarul din Wakefield
Oliver Goldsmith
19.90 RON
Locke
John Dunn
14.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Puterea aprecierii. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Mike Robbins

Pe langa "Puterea aprecierii", autorul Mike Robbins a publicat si Puterea autenticitatii, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter