Puterea de a vindeca : Ghid concis si complet al vindecarii energetice

Puterea de a vindeca : Ghid concis si complet al vindecarii energetice

Editura Adevar Divin
25,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Vindecare spirituala

Recenzie Puterea de a vindeca : Ghid concis si complet al vindecarii energetice

Cartea cuprinde explicaţiile esenţiale privind felul în care energiile acţionează în corp, cauzele bolilor, efectul karmei, mediumitatea şi folosirea călăuzitorilor spirituali, sugestii practice pentru amenajarea unei camere de vindecare, pentru efectuarea unei consultaţii şi pentru dezvoltarea capacităţilor vindecătoare.

Puţini scriitori au fost mai implicaţi decât Robert Pellegrino-Estrich în vindecarea energetică. Cei şapte ani de cercetare şi de asociere cu vindecătorul brazilian João Teixeira da Faria (John of God – Ioan al Domnului) au dus la scrierea cărţii The Miracle Man (Omul miracol) – prima carte în limba engleză despre acest medium extraordinar. Soţia lui Robert, Caterina, vindecător spiritual înzestrat, cu douăzeci şi cinci de ani de experienţă, a făcut posibilă observarea atentă şi amănunţită a miilor de pacienţi care i-au cerut ajutorul.

În cursul anilor de cercetări, autorul a resimţit necesitatea unei cărţi concise, pe baza faptelor, care să nu favorizeze o anumită modalitate comercială, ci să dea instrucţiuni clare şi logice pentru cel care vrea să înţeleagă vindecarea sau doreşte să urmeze vocaţia de vindecător.

Cartea "Puterea de a vindeca" a fost publicata in categoria Religie si teologie / Spiritualitate si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Robert Pellegrino-Estrich si a fost publicata de editura Adevar Divin. Se poate cumpara cartea Puterea de a vindeca prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Puterea de a vindeca" este de 25 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: aprilie 2012
ISBN: 978-606-8080-84-0
Pagini: 252
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Puterea de a vindeca : Ghid concis si complet al vindecarii energetice

Produse similare si recomandari

Dao, Marele Luminator
Huai Nan Zi
20.00 RON
Activarea chakrei inimii
Florin Lowndes
23.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Puterea de a vindeca : Ghid concis si complet al vindecarii energetice. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Robert Pellegrino-Estrich

Deocamdata in afara de "Puterea de a vindeca : Ghid concis si complet al vindecarii energetice", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Robert Pellegrino-Estrich.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter