Puterea prezentului. Ghid de dezvoltare spirituala - Editia a V-a

Puterea prezentului. Ghid de dezvoltare spirituala - Editia a V-a

Editura Curtea Veche
25,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Biblioterapia

Recenzie Puterea prezentului. Ghid de dezvoltare spirituala - Editia a V-a

Putem privi această carte ca pe o provocare: imaginea pe care o dăm acum realităţii este într-adevăr şi cea mai adecvată, adevărul ultim despre noi înşine? Ştim cine suntem, care este puterea noastră reală şi în ce rezidă ea?

Însă ea este, de fapt, o călătorie spirituală în care să depăşim locurile comune ale gândirii cotidiene. Cea mai înrădăcinată prejudecată este aceea că suntem totuna cu mintea noastră. Într-adevăr, mintea poate fi un instrument extraordinar, dar în acelaşi timp este principala sursă a anxietăţii noastre. Cu fluxul ei constant de gânduri despre trecut şi griji legate de viitor, mintea ne macină personalitatea, liniştea, potenţialul şi ne împiedică dezvoltarea spiritului.

Mulţi dintre noi vor descoperi că obstacolul cel mai mare în calea acestei dezvoltări îl reprezintă relaţiile noastre cu ceilalţi, mai ales relaţiile intime.

Urmând lumina călăuzitoare a acestei lecturi, putem ajunge la comuniunea reală cu ceilalţi. Ne putem descoperi sinele autentic, complet şi perfect. Putem deveni noi înşine, stăpâni pe forţa noastră spirituală reală - dacă ne abandonăm momentului prezent.

Cartea "Puterea prezentului. Ghid de dezvoltare spirituala - Editia a V-a" a fost publicata in categoria Cunoastere, autoevaluare / Cunoastere, autoevaluare si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de Eckhart Tolle si a fost publicata de editura Curtea Veche. Se poate cumpara cartea Puterea prezentului. Ghid de dezvoltare spirituala - Editia a V-a prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Puterea prezentului. Ghid de dezvoltare spirituala - Editia a V-a" este de 25 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 78-606-588-301-7
Pagini: 232
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Puterea prezentului. Ghid de dezvoltare spirituala - Editia a V-a

Produse similare si recomandari

Trauma
Ken McClure
15.00 RON
Anotimpurile vietii
Jim Rohn
14.00 RON
Realitatea in afaceri
Guy Kawasaki
49.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Puterea prezentului. Ghid de dezvoltare spirituala - Editia a V-a. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Eckhart Tolle

Eckhart Tolle a publicat inca 6 carti prezente in libraria noastra, Linistea vorbeste, Puterea prezentului : Ghid practic , Puterea prezentului. Ghid de dezvoltare spirituala, Secretul lui Milton - O aventură a cunoaşterii prin intermediul puterii Prezentului, Un pamant nou : Trezirea constiintei umane, Un pamant nou. Trezirea constiintei umane : Editie cartonata.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter