Pulbere de stele

Pulbere de stele

Editura Art
29,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Arthur

Recenzie Pulbere de stele

Cu mulţi ani în urmă, pe când regina Victoria era încă o tânără zvăpăiată, exista un ţinut magic - Ţara Zânelor -, alcătuit din toate acele locuri pe care oamenii de ştiinţă nu le-au putut desena pe hartă.

Cu ajutorul unei lumânări fermecate, plutind apoi într-o corabie deasupra norilor, Tristan Thorn străbate cu o viteză uluitoare acest tărâm locuit de vrăjitoare, copaci vorbitori şi spiriduşi. Drumul e presărat însă de pericole, iar călătoria eroului aflat în căutarea stelei căzătoare, promisă fetei de care s-a îndrăgostit, ascunde o mulţime de situaţii pline de neprevăzut.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Pulbere de stele", publicata in 2 categorii, Carti pentru copii / Carte ilustrata, Carti pentru copii / Carti pentru copii, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Neil Gaiman si a fost publicata de editura Art. Se poate cumpara cartea Pulbere de stele prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Pulbere de stele" este de 29.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: mai 2012
ISBN: 978-973-606-8044-09-5
Pagini: 226
Format: 14 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Poze aditionale

Pret Pulbere de stele

Produse similare si recomandari

Insula comorii
15.99 RON
 Leon si Taramul de la Mijloc
Angela McAllister
29.90 RON
Animale marine pe intelesul copiilor
Emilie Beaumont, Marie-Christine Lemayeur
22.99 RON
Animale polare pe intelesul copiilor
Emilie Beaumont, Raphaelle Chauvelot, Marie-Christine Lemayeur, Bernard Alunni
22.99 RON
Cartea pericolelor pentru baieti
Hal Iggulden, Conn Iggulden
69.89 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Pulbere de stele. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Neil Gaiman

Neil Gaiman a publicat inca 4 carti prezente in libraria noastra, Cartea cimitirului, Coraline : Editie noua, Pulbere de stele, Semne bune .

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter